ValóVilág7 VV Vikcsu párbaj VV Zsuzsa
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Csütörtökön megtudhattuk, hogyan reagáltak a villalakók a tegnapi kihívási ceremóniára. Mindenki választhatott, melyik párbajozót támogatja, az eredmény nem volt meglepő. 

Vikcsu nem fogadta jól, hogy ő lett a kihívott. Nemes egyszerűséggel leseggarcúzta Zsuzsát, aztán torkuk szakadtából üvöltöztek egymással. Reni szerint egyszerűen gyáva húzás volt, hogy nem rá került a kék kendő, Ádám és Robin udvariasan hallgatta végig Zsuzsa eszmefuttatását arról, hogy jó döntést hozott.

Forrás: VELVET ART BT/Barsony Bence

A villalakók két táborra szakadtak, elmondhatták, melyik párbajozó mellé állnak. Mivel Zsuzsa nem áll a legnépszerűbb játékosok között (8 kiválasztó jel került rá), nem volt meglepő, hogy Dani és Robin kivételével mindenki Vikcsut támogatja.

Kiderült, Robin nem azért választotta Zsuzsát, mert őt kedveli, csak megsajnálta, vérig sértve ezzel Vikcsut. Hajaj, micsoda balhé lesz még ebből...

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.