Cseh Laci a medence után egyből a karácsonyba ugrik fejest

Forrás: Gozsdu Udvar -
karácsony olimpiai bajnok Cseh László úszó karácsonyfa
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Cseh Lacit nem csak úszás közben hajtja a versenyszellem, de a karácsonyfa méretét tekintve is, ugyanis nehezen viseli, ha a sporttársa fája magasabb, mint az övé.

Cseh Laci nemrég egy különleges élményvásárában járt és a kézműves design termékek közül válogatott karácsonyra. Ott mesélt nekünk ünnepi szokásaikról.

Forrás: Gozsdu Udvar

„Sajnos egyik évben a túlzott versenyezhetnékem levét magam ittam meg, ugyanis a több, mint 4 méteres fám alig bírtam betuszkolni a szobába. Idén lemondok a győzelemről és kisebb fenyőt veszek, valamint megpróbálom időben beszerezni az ajándékokat is, hogy később már nyugodtan várjam az ünnepeket" - mesélte az úszófenomén. Hozzátette: a hagyományos ételek persze náluk sem hiányozhatnak az ünnepi asztalról.

"Nagymamám mindig készít halászlét, amit én ugyan annyira nem szeretek, de a rántott hús és az egyéb ínycsiklandozó ételek minden évben kárpótolnak. Ilyenkor igazából három napon keresztül folyamatosan eszünk, még akkor is, ha már nem is vagyunk éhesek. Egyszerűen kihagyhatatlanok ezek a finomságok" – fejtette ki Cseh Laci.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.