Igazságügyi szakértő vizsgálódik a sztárfodrásznál, Hajas Lászlónál

Fotó: Margitay Klára/Life.hu -
Hajas László üzlet fodrász
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hajas László nem aggódik különösebben a belvárosi üzlete körül kialakult herce-hurca miatt, és a vendégek sem érzékelnek semmit, nyugodtan szépülnek.

Hajas Lászlót azzal vádolták meg, hogy áron alul jutott hozzá ahhoz az üzlethelyiséghez, amiben az üzlete működik. A sztárfodrász a Life.hu-nak elmesélte a saját verzióját.

Fotó: Margitay Klára/Life.hu

„Minden bántás rosszulesik az embernek, de ha igazságtalanul bántják, az még inkább. Most jelentkezett a napokban az önkormányzat, hogy kiküldenek egy igazságügyi szakértőt és megvizsgálják az ügyet. 1990 óta bérlem az üzletet, akkor a bérleti jog 8 és fél millió forintba került, amit én tisztességesen kifizettem. Építettem egy galériát hozzá, ami kb. 27 négyzetméteres lett, alacsony belmagassága miatt raktárnak, ésirodának tudok használni. Aztán egyszer érkezett egy új vagyonkezelő, és felmérte az általam épített galéria nagyságát. Már két évvel ezelőtt érdeklődtem, mi a módja annak, hogy megvegyem a helyiséget, de akkor nem volt rá pénzem. Amikor nemrég a piacra került egy kedvezményes hitel, úgy gondoltam, ha már 20 éve bérlem, és időközben duplája lett a bérleti díjam, inkább megveszem. Bentlakó vagyok, így 75% kedvezménnyel juthattam hozzá. A mai napig magyarázkodnom kell, most igazságügyi szakértő próbálja átlátni a helyzetet" - magyarázta az Eva Longoriához is közel került Hajas Laci, akire a botrány ellenére nem néznek ferde szemmel a szépülni vágyó vendégei.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.