Hódi Pamela FEM3 Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Úgy tűnik, Hódi Pamela és Berki Krisztián csak nem tudják elengedni egymást... Persze, érthető, a kis Natasa Zselyke örök kapocs marad közöttük.

A Costa Ricán forgató Berki videó üzenetben mondta el Pamelának mennyire büszke rá, hogy egy hétig ő vezette a FEM3 Cafét Váczi Gergő oldalán. A figyelmes üzeneten Pamela annyira meghatódott, hogy sírva fakadt a stúdióban. Nézzétek:

Berki Krisztián: "Gyerektartást nem kell fizetnem"http://www.life.hu/bulvar/20141124-berki-krisztian-nem-fizet-gyerektartast-es-az-uzleti-ugyeirol-es-az-eden-hotelrol-is-mesel.htmlDúsgazdag üzletember... Feltörekvő műsorvezető... Reality-szereplő... Berki Krisztián mindhárom szerepben örömmel úszkál, sőt, simán megfordítja az erőviszonyokat egy bekérdezős interjú során. TV + BulvárOrigoPamela üzent Berkinek és Czippán Anettnek: „Mindent és mindenkit el­tiporva! Gratulálok Nektek, »munkatársak«!http://www.life.hu/bulvar/20141018-hodi-pamela-nem-nezi-jo-szemmel-hogy-gyermekenek-apja-czippan-anettnek-udvarol.htmlPamela nem fogta vissza magát. Nem nézi jó szemmel, hogy szakításuk utángyermekének apja a csinos műsorvezetőnek, Czippán Anettnek udvarol és ezeket az érzéseit megosztotta a nagyvilággal is. TV + BulvárOrigoBerki Krisztián Szulejmánná változott - nézd csak!http://www.life.hu/bulvar/20141015-berki-krisztian-szakallt-novesztett-az-emberek-tobbsegenek-nem-tetszik-az-uj-kulso.htmlBerki Krisztián elhatározta, szakállt növeszt. A rajongóknak azonban nem tetszik ez a nagy átalakulás.TV + BulvárOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.