Lejárató hadjárat a Tóth lányok ellen? - Vera megvédi Gabit

Tóth Gabi Rúzsa Magdi Facebook ByeAlex Tóth Vera
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Előbb ByeAlex, most pedig Tóth Vera szólt hozzá a péntek reggel kipattant Tóth Gabi-botrányhoz. Vihar a biliben. 

Nagy port kavart Tóth Gabi beszólása. Verával adott közös koncertjén (ahol az énekesnő bejelentette, hogy indul az Eurovíziós Dalfesztiválon) a következőképpen szólt a közönséghez: "Szavazzatok a tesómra, hogy végre egy tehetséges énekes képviselje hazánkat!"

Forrás:facebook/Tóth Vera

Ezzel az egyetlen mondattal azonban megbántotta a korábbi versenyzőket, köztük Rúzsa Magdit, ByeAlexet és Kállay-Saunders Andrást is. A hírt elsőként lehozó Bors cikkére Tóth Vera a Facebookján reagált.

"Aljas módon, inkognitóban leküldenek a koncertünkre egy spiont kémkedni, hátha mondunk vagy teszünk valamit, amit majd jól megírhatnak, vagy kiforgathatnak!" - írja Vera, és hozzáteszi, szerinte a napilap lejárató hadjáratot indított ellenük.

Aztán felidézi az elhangzottak: "Ez úgy történt, hogy a koncert végén bemutattuk egymást és az emelkedett hangulatban Gabi annyit mondott, hogy: 'számomra az igazi énekesnő, a tesóm, Vera, aki megy az Euróvíziós Dalfesztiválra az új dalával és végre jusson ki egy igazi nagy hang, egy igazi énekesnő!' Semmi mást nem szeretett volna, csak a szeretetét kifejezni felém, hogy számára én vagyok a mentor és szűk körben, nem nyilvánosan tette ezt a kijelentést, egy kis közegben, egy jó hangulatban. Ezúttal is elnézést kérünk az eddigi kijutottaktól, ha megbántottuk őket! Nem ez volt a cél, nem volt szándék, hisz tudhatja mindenki, hogy nagyon szeretem ByeAlexet és Rúzsa Magdit is, hisz mikor Alex kint volt a fesztiválon, sokakkal ellentétben én nagyon drukkoltam neki és a privát oldalamon ennek még hangot is adtam, ugyanúgy, mint amikor Magdi képviselte hazánkat!" A teljes bejegyzés itt olvasható.

Szerintetek bántó volt Tóth Gabi megjegyzése?

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.