Kitett magáért Liptai Claudia: James Bond lakásában főzött a Hal a tortánban

Forrás: TV2 -
Bereczki Zoltán Hajós András TV2 Hal a tortán Tilla Liptai Claudia főzés James Bond Majka
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Filmbe illő vacsorával kápráztatta el vendégeit a TV2 Hal a tortán adásában Liptai Claudia, aki különleges lakásban főzött a fiúknak. 

A műsorvezetőnek az egyik legjobb barátnője segített, hogy kibérelje azt a budapesti irodalakást, amelyben a híres író, Iam Flaming életrajzi filmjét is forgatták. A lakás hangulata az est témáját is megadta. Claudia a James Bond-filmek mintájára készítette el a vacsorát négy vendége, Till Attila, Bereczki Zoltán, Majoros Péter és Hajós András számára.

Az, hogy hogyan sikerült a vacsora, hétfő este kiderül a Hal a tortán aktuális adásából, addig is egy kis ízelítő a James Bond-lakból Clau idegenvezetésével:

A műsorvezető egyébként dögös fekete miniben készítette el az ételeket és vendégeitől is azt kérte, elegáns fekete szettben jelenjenek meg a vacsorán.

Wolf Kati: "Nem hagynám el többet Európát"http://www.life.hu/bulvar/20141205-wolf-kati-mar-csak-eurobaa-koltozne-nem-kovetnem-barhova-a-ferjet.htmlWolf Kati imádja a családját és a szakmáját is, ez utóbbit egy évre fel is áldozta, és nem bánta meg, de bevallja, nem volt könnyű. A Life.hu-nak őszintén mesélt a külföldi élet jó és rossz oldalairól.TV + Bulvár--Tóth Gabi: "Nagyon furcsa dolognak kellene történnie, hogy a saját mentoráltjaim ellen szavazzak"http://www.life.hu/bulvar/20141207-interju-toth-gabi-mentorral-es-a-versenybol-kiesett-spoonnal-az-x-faktor-2014-nyolcadik-elo-show-ja.htmlAz X-Faktor 2014 nyolcadik élő show-jából a mentorok döntése szerint a Spoon együttes esett ki. A srácok nincsenek nagyon letörve, hiszen hatalmas eredmény több ezerből a top 6-ba kerülni egy olyan zenekarnak, amelyik fél éve még az utcán zenélt. Mentoruk, Tóth Gabi nem arról beszélt, miért nem tudna a mentoráltjai ellen szavazni. És ki nyeri meg az X-Faktort? A srácok nem titkolják, kit tartanak a legesélyesebbnek.TV + BulvárFotó: Polyák Attila - OrigoValóVilág7: Vikcsu és Maci szexeltek...http://www.life.hu/bulvar/20141206-a-valovilag7-ben-vv-vikcsu-azt-almodta-vv-macival-szexelt.html...na, jó, persze nem igaziból, csupán a forróvérű lány erotikus álmában, amelyet Fannikának rögtön el is mesélt. TV + Bulvár

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.