Nagy Ricsi minden álma egy meghitt, családi karácsony

karácsony X-Faktor Nagy Ricsi szilveszter álom RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 2014-es X-Faktor énekesének legnagyobb vágya, hogy szenteste az egész családja együtt legyen, meghitt szeretetben.

Ricsiéknek nem mindig jött össze a nagy közös családi karácsony, ezért reménykedik, hogy idén mindenki szabad lesz december 24-én, és együtt várja majd családja minden tagja a Jézuskát.

Fotó: Polyák Attila - Origo

„A legutóbbi karácsonyom volt a legemlékezetesebb, mert akkor végre együtt volt a család. Előtte sosem tudtunk összejönni, úgy, hogy együtt legyünk, mert a tesóim vagy edzőtáborban voltak, vagy vizsgaidőszakuk volt. Legutóbb azonban mindenki szabad volt és ezért nagyon emlékezetes maradt, remélem, idén is összejön a nagy családi banzáj" – mesélte Ricsi, aki sokak meglepetésére a finálé előtt esett ki az idei X-Faktorból.

A fiatal tehetség a szilvesztert mindig baráti körben tölti, mert mint elmondta, a "szilveszter az egy kemény buli."

Erotikus történeteket ihlettek a Spoon fiúihttp://www.life.hu/bulvar/20141209-erotikus-torteneteket-irnak-a-tinilanyok-az-x-faktor-fiucsapatarol-a-spoonrol.htmlKétségtelen, hogy az X-Faktor fiúcsapata, a Spoon a legnépszerűbb a tinilányok körében – olyannyira, hogy olykor szexuális töltetű történetek tárgyaivá válnak a srácok.TV + BulvárFotó: Polyák Attila - OrigoKivel állna párba Nagy Ricsi vagy Horányi Juli? Sosem találnád ki! - Exkluzív infók az X-Faktor kulisszái mögülhttp://www.life.hu/bulvar/percrolpercre/20141122-x-faktor-2014-hatodik-elo-show-elott-korkerdes-a-backstage-ben.htmlAhogy eddig is minden élő adás előtt, a Life.hu most is szabadon kérdezősködhet és fotózhat a gigashow kulisszái mögött. Heti körkérdésünk: melyik külföldi sztárral énekelnének duettet a versenyzők. Közben a szavazásról is exkluzív infókat tudtunk meg a műsor felelős szerkesztőjétől. Tarts velünk! Cikkünket az élő adás kezdetéig folyamatosan frissítjük.Percről percreFotó: Hámori Zsófia/Life.huDanics Dóra elárulta, kihez húz a szíve az X-Faktorbanhttp://www.life.hu/bulvar/20141205-danics-dora-az-rtl-klub-x-faktor-gyoztese-interjuban-meselt-az-idei-evadrol-es-a-tha-shudrassal.htmlDanics Dóra az X-Faktor 2013-as év győztesét faggattuk, mi a véleménye az idei évadról, kik a kedvencei és kik azok, akiknek a kiesése miatt elszomorodott.TV + Bulvár--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.