Csomor Csilla újra Barátok közt – megkavarja az állóvizet

Fotó: RTL Klub/Sajtóklub -
Berényi Zsuzsa sorozat felbukkanás Barátok közt visszatérés Csomor Csilla
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A színésznő sok éven át alakította a sorozatban Berényi Zsuzsát, aki mióta távozott a Barátok köztből, időnként visszatér, hogy felborzolja a kedélyeket a Mátyás király téren.

Ahogy a Life.hu is megírta, régi szereplők térnek vissza a Barátok köztbe. A következő Csomor Csilla lesz, aki igazán sosem szakadt el a sorozattól, de emelt fővel lépett tovább és kereste az új kihívásokat – írja a Story.

Fotó: RTL Klub/Sajtóklub

„Miután kimaradtam a sorozatból, végre volt időm a családomra is, sok időt töltöttem velük Jászfényszarun. Szerettem volna azt is, hogy a szakma újra számoljon velem, ezért létrehoztam önálló estjeimet, ahol a nagy színészideálokat idéztem meg: Blaha Lujzát és Dérynét" – mesélte Csilla, aki hamarosan újra a képernyőn is bizonyíthat a sorozatban.

Baukó Évát kidobta pasijahttp://www.life.hu/bulvar/20141210-vv-evat-a-belevalo-musorvezetojet-kidobta-a-baratja-szakitottak.htmlHát eddig tartott a nagy szerelem. Éva a Facebookján őrjöng, és nagyon úgy tűnik, költöznie kell. TV + Bulvár Csányi Sándor szokatlanra vette a Mikulás-figuráthttp://www.life.hu/bulvar/20141209-csanyi-sandor-volt-a-thalia-szinhaz-rendhagyo-mikulasa.htmlÉletében először bújt a nagyszakállú, jóságos télapó bőrébe Csányi Sándor, de nem a hagyományos módon. Szokatlan alakítását imádták a gyereket! TV + BulvárOrigoLiptai Claudia retteg attól, hogy egyedül maradhttp://www.life.hu/bulvar/20141210-liptai-claudia-a-tv2-musorvezetoje-a-hal-a-tortan-adasaban-bevallotta-retteg-attol-hogy-egyedul-es.htmlA műsorvezető a TV2 Hal a tortán adásában vallotta be a faggatózó férfitársaságnak, mi a legnagyobb félelme az életben.TV + Bulvár--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.