Rising Star: Azurák Csaba arca feltűnt a szavazók között, tényleg ő nyomkodja a gombokat?

Forrás: Tv2EVA/Eva -
Azurák Csaba szavazás Rising Star
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Rising Star szavazói között rendszeresen feltűnik Azurák Csaba arca is. A Tények műsorvezetője tényleg annyira rákattant a tehetségkutatóra, hogy szinte minden dalnál bejelentkezik és leteszi a voksát az általa tehetségesnek ítélt énekes mellett?

Megfejtettük az Azurák-rejtélyt! Bár Azurák Csaba arca köszön vissza a képernyőről, nem ő, hanem a lánya áll a telefon gombjainak nyomkodása mögött. Persze a papa engedélyével, aki gyárlátogatásra, azaz a TV2 Rising Star stúdiójába vitte el kislányát és osztálytársait.

Forrás: Tv2EVA/Eva

"Zsófi kislányom vasárnaponként elkéri a telefonomat és az én ID-mel ő szavaz. Természetesen én is nézem a tehetségkutatót, csak ő kezeli a telefont. Mindig megkérdezi, hogy akkor szavazhat-e, egyetértünk-e a választottjával, tehát elmondható, hogy az egész Azurák családot képviseli a voksunk. Nem zavar, hogy a nézők is látják a véleményemet. Egyébként neki még nincs saját telefonja, harmadikos korban nem is ajánlott, és szerencsére a mi iskolánkba nem lehet bevinni. Ez egy zenei általános iskola, itt inkább csak táncoljanak a gyerekek" – árulta el a műsorvezető, aki lánya egész osztályát elhívta annak a műsornak a próbájára, amit majd vasárnap élőben fognak követni a képernyő előtt.

"Zenei színpados általános iskola 3. osztályos tanulói nem először vannak itt, nekik ez egy tanulmányi kirándulás. Több zenés show-műsort néztek meg, amikor eljönnek betekintünk a próbákra, körülnézünk a sminkszobában, öltözőben, a Tények stúdiójában. Most találkoztak Ördög Nórival és Majkával, közös fotót is készítettek. Mindenki követi a műsort, beszédtéma a suliban."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.