Ördög Nóra Majkának: "Olyan bunkó vagy!"

Forrás: Istvan Ruff -
Majka Rising Star Ördög Nóra szóváltás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Valószínűleg a csöcsözés mellett a bunkózás is belefér a Rising Star műsorvezetőinek szókészletébe. Ördög Nóra élő adásban bunkózta le Majkát az egyik versenyző, Singh Viki produkciója után.

"Rájöttem, hogy feleslegesen vagyok a képben, mert ha kiállok, és rátok nézek, akkor a Savaria Táncfesztivál résztvevői is lehettek" - mondta a flitteres ruhába öltözött Ördög Nórára és a szintén csillogó-villogó ruhába öltöztetett versenyző Singh Vikire nézve. "Olyan bunkó vagy!" - replikázott szellemesen Ördög Nóra.

Forrás: Tv2

Pásztor Anna másképp látta a dolgot, értékelésébe beleszőtt egy kis dicséretet is a lányok külsejére vonatkozóan: "Rátok nézek és olyan gyönyörűek vagytok, mintha hollywoodi hercegnők lennétek."

Ja, de a lényeg: Viki továbbjutott, lehet örülni.

"Csöcsözés" is volt már, de belefér

Nem a mostani volt az első furcsa szóváltás a két műsorvezető között. Majka néhány héttel ezelőtt a Rising Star adásában hangja helyett szexi külsejével konferálta fel a csinos Mező Dorottyát, amelyre Nóra így reagált: "Mindig csak a csöcsök". A rendhagyó felkonferálás a lány családtagjainál és a nézőknél is kiverte a biztosítékot, a TV2 pedig így reagált a történtekre.

Heiser Ádám a Rising Star első kiesője

A végjátékba fordulva derült ki, hogy Heiser Ádámnak kellett párbajellenfelet választania magának, mivel övé volt a legkisebb szavazati arány. Ő a Satisfactiont énekelte a Rolling Stonestól, 58%-ot hozott másodjára. Nem a könnyű utat választotta, szerintünk a Sárközi-testvéreket kiejtette volna, de Szén Alexandrát nevezte meg ellenfélnek (neki csak egy százalék hiányzott a biztos továbbjutáshoz a show elején). A lány pár hamis hang mellett szépen énekelt egy lassút, többen voksoltak mellette, így továbbment. A Rising Star mai adásáról bővebben az Origón olvashatsz.
Jövő héten a 24-es körből kiesettek közül valaki vigaszágon visszakerül a Rising Starba, így temporálisan újra 12-re nő a produkciók száma.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.