Kulcsár Edinán látszott: "ő ezt akkor is megcsinálja, ha beledöglik"

Forrás: Kulcsár Edina/Facebook -
Miss World 2014 szurkolás szépségkirálynő Kulcsár Edina kommentek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ritka pillanat, hogy a nézők és kommentelők nem ugranak egymásnak egy-egy esemény kapcsán. Nos, Kulcsár Edina hatalmas londoni sikere most ezek közé tartozik, hiszen mindenki egyetért abban, hogy Miss World első udvarhölgyének lenni hatalmas dolog.  

Soha magyar lány nem szerepelt még megközelítően sem ennyire jól a Miss World szépségversenyen. Kulcsár Edina nem csupán Miss Worldnek megválasztott dél-afrikai Rolene Strauss első udvarhölgye, azaz a világ második legszebb lánya lett, de neki ítélték az előkelő Miss World Europe díjat is. Azt már megírtuk, hogy mit posztolt utoljára a verseny előtt a Facebookjára Edina, aki azóta a Facebookján köszönte meg a szurkolást, így:

Forrás: Kulcsár Edina/Facebook

"Drága barátaim (ha mondhatom így)! Nagyon szépen köszönöm, hogy végig mellettem álltatok, és hittetek bennem, talán még jobban is, mint én saját magamban! Őszintén... Ezt még álmomban sem gondoltam volna! A ti mindennapos bíztatásotok nélkül nem sikerült volna!!! Nagyon nagy köszönettel tartozom nektek!!!!!!!!!!! - Kulcsár Edina"

Már a verseny elindulásakor posztok árasztották el a Facebookot, amikor azonban kiderült, hogy Edina bent van a legjobb 25... 10... 5 versenyző között, a tetőfokára hágott az őrület. A végül második helyen végző szépségnek hírességek és civilek is gratuláltak, üzentek a közösségi oldalon.

" Magyarország büszkesége Kulcsár Edina. A legsikeresebb magyar szépségkirálynő!" - írta ki az eredményhirdetéskor Sarka Kata, a Magyarország Szépe Kft. ügyvezetője. Kata a show után néhány perccel Londonból adott interjút a Life.hu-nak, amit itt olvashatsz el.

Forrás: www.facebook.com/kata.sarka

Kata a fenti képet posztolta a helyszínről, a kommentek pedig arról tanúskodnak, hogy neki is legalább annyi imádója van, mint Edinának.

Edinát és Katát is imádják

"Gratulálok Edina! Ez fantasztikus teljesítmény és egyben hatalmas elismerés, hisz az országunkat képviselted! Kata Sarka! Mindketten gyönyörűek vagytok,te is épp olyan vagy mint egy királynő!"

"Kata miért nem te indultál???"

Ahogy Kata, úgy Hajdú Péter is a helyszínről izgulta végig a show-t. "Kata a világ második legszebb lányával. Ma este Londonban óriási magyar siker született! A világ legnagyobb szépségversenyén, a Miss Worldön Kulcsár Edina lett a második! Magyar lány még soha nem ért ekkora sikert világversenyen! Gratulálok! Legyünk büszkék rá!" - írta a Facebookjára.

Tolvai Reni egy korábbi, közös képpel és ezzel a poszttal ünnepelte Edina második helyét. "Edina Kulcsar lett a világ 2. legszebb nője! Jézus Úristen, végig tudtam! Te voltál a legjobb, nagyon büszke vagyok rád! Imádlak és gratulálok nagyon nagyon!!!!! Miss World 2014!!!!"

Forrás: Tolvai Renáta/Facebook

Vujity Tvrtko is figyelemmel kísérte az eseményt, és ahogy általában mindig, most is a közösségi oldalon reagált: "Magyar a világ második legszebb lánya, miután Kulcsár Edina első udvarhölgy lett Londonban, a Miss Worldön. Ez az eddigi legnagyobb magyar siker nemzetközi szépségversenyen! Az első helyezett a dél-afrikai szépség lett. Edina, gratulálok!" - olvasható.

Debreczeni Zita pedig így örült: "Véééégreeeeeee!!!!!! Köszönjük Edina Kulcsar!!!!!!"

"Le a kalappal Edina előtt"

A sok-sok poszt közül válogattunk:

"Sziasztok Egy pár gondolat, ami jelenleg kavarog bennem. Amikor először láttam meg Kulcsár Edinát a színpadon az élő show-ban már tudtam! Tudtam, hogy ő lesz az, aki a versenyt megnyeri. Így is lett, majd a felkészülési időt tölthettük vele, egy királynő sem managelte ilyen profin magát mint Edina. Hosszú évek óta van belelátásom ebbe a világba. És ne felejtsük el, most a mosolyával van tele a sajtó, de láttátok azt az arcot mikor a világverseny Miss Sport címért küzdött??? Azt az arcot, azt a tekintetet?? Nézzétek vissza a kisfilmeket, látszanak a tekintetek és látszik Edina tekintete, hogy ő ezt akkor is ha beledöglik megcsinálja, látszik a fájdalom a kimerültség, de futott!!! Csak páran tudják milyen megpróbáltatásokat kelett kiállnia, hány reggel kelt úgy fel, hogy de jó lenne egésznap lustizni, de ő nem... felkelt és elment edzeni, szponzorokat keresett, tárgyalt. Fantasztikusan csinálta!!! Le a kalappal előtte! És mindenki előtt, aki megosztotta az Edinával kapcsolatos bejegyzéseket, szavazásokat. Ezután is segítsünk neki, hisz rátok lehet számítani ezután is. Gratulálok Királynő!!!!"

"Győzelmed számunkra olyan, mintha egy magyar népmese főhősnője nyerte volna el jól megérdemelt jutalmát. Azok, akik végig kísérték londoni tartózkodásod minden pillanatát, talán tudják miről beszélek. Minden akadály, amit eléd görgettek (sport, rövid bemutatkozó film, mikor közölték, hogy amit megtanultál, nem mondhatod, mert mások is hasonlót mondanak, ezért volt 2 (kettő) perced, hogy átgondolva az egészet mindössze kétszeri lehetőséggel megcsináld, amikor megjelentek a nagy semmiből a külföldi kommentek, - megpróbálva lejáratni téged, azok a fránya like-ok sem nagyon akartak feljebb kúszni 600-700-nál, rendkívül ügyesen vetted. Talán ezek miatt tudtál hiteles és magabiztos maradni a zsűri előtt is. Lehet, mindezek nem véletlen voltak!!!! De mint mondtam, mindenki elnyeri méltó jutalmát. TE NYERTÉL! KÖSZÖNJÜK!"
Gratulálunk Edi !! Nagyon ügyes voltál. Örömömben elsírtam magam én is. De mikor az apukámnak mondtam, hogy apa képzeld egy magyar lány lett a világversenyen a 2. még az ő hangja is elcsuklott. Hihetetlen, amit elsőként magyar lányként elértél. Büszkék vagyunk rád mi magyarok!!! Plusz megérte az a sok szavazás innen hiszen Miss Europa is te lettél."
"Szia, Európa szépe!!! Nagyon-nagyon büszkék vagyunk rád. .. te vagy, aki megmutatta, hogy igenis ez az ország is képes még valamire... visszahúztál minket az elkeseredésekből a megaláztatásokból!!! Mi is köszönjük Edina!!! Sok mosolyt csaltál az arcunkra!"

Kulcsár Edina a Miss World 2. helyezettje - Magyar lánynak még soha, hasonló sem sikerülthttp://www.life.hu/news/20141214-kulcsar-edina-a-miss-world-masodik-helyezettje.htmlHatalmas dolog, amit ma átélhettünk a Miss World világversenyt nézve. Hazánk versenyzője, Kulcsár Edina a második helyen végzett. Ilyen sikert még soha egyetlen magyar lány sem ért el!News--Kulcsár Edina finisbe ért - gőzerővel készül a vasárnapi döntőrehttp://www.life.hu/bulvar/20141209-kulcsar-edina-a-magyarorszag-szepe-miss-world-hungary-gyoztese-finisbe-ert-vasarnap-a-vilagversenyen.htmlVasárnap Londonban kiderül, ki lesz a Miss World verseny nyertese. A magyar szépség, Kulcsár Edina minden erejével a döntőre koncentrál.TV + Bulvár--Kulcsár Edina új videót készített a világversenyre http://www.life.hu/bulvar/20141205-kulcsar-edina-a-miss-world-hungary-2014-szepsegverseny-gyoztese-elkeszitette-versenyzoi-profil.htmlMagyarország Szépe elkészítette második videóját, ami versenyzői profilja lesz a londoni világversenyen, baki azonban ebben a kisfilmjében is akad.TV + Bulvár--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.