VV7 Kihívás: Reni egyetlen méltó ellenfelét viszi párbajozni

Forrás: VELVET ART BT/Barsony Bence -
Való Világ 7 kihívás VV Dani Való Világ párbaj VV Reni
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Reni felfokozott állapotban várta, hogy Lilu végre bekapcsoljon a Villába. Olyan ellenfelet választott, aki vele egy szinten áll - nem erősebb nála, viszont ők ketten a leggyengébbek - szerinte.

"Azt mondják, lapos vagyok és unalmas, de ma este rácáfolok erre" - mondta Reni a kihívás előtt pirospozsgás arccal - hiába, a felfokozott idegállapot. A Kiválasztáson Reni hat jelet kapott, ezek közül Ádámtól és Robintól esett neki igazán rosszul, hogy ellene döntöttek. A Villa szelleme a Kihívás előtt a riportszobában elmondta Lilunak, hogy mióta rákerült a zöld kendő, nem változtatott a játékán. Nem színésznőként van jelen a Villában, hanem azért, hogy önmaga legyen.

Forrás: VELVET ART BT/Barsony Bence

Azt is leszögezte, nem fog vagánykodni, semmiképp sem hív ki erős ellenfelet, mivel szeretné megnyerni a játékot. "Az eszem mellett a szívemre is hallgatnom kell, de ez egy taktikai játék, úgyhogy Edina állj fel és segíts felkötni a kendőt Danira!" - fejezte be összeszedett beszédét Reni.

"Nem becsülöm le soha az ellenfelemet, bízom abban, hogy vissza fogok térni ide, és folytathatom, amit elkezdtem" - mondta Dani.

Kíváncsiak vagyunk, szerinted ki esik ki a hétfői (!) párbajon.

Szerinted ki esik ki a VV7 második párbaján?

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.