Arnold Schwarzenegger siker látogatás Budapest
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Arnold Schwarzenegger hamarosan hazánkba, Budapestre látogat. Hogy milyen extra kívánságai voltak a világsztárnak a Life.hu kiderítette.

A fővárosba készül Arnold Schwarzenegger, aki sikeres életéről fog előadást tartani a fővárosban a Siker nap című rendezvényen.

Forrás: AFP/Strdel


Arnold karrierje valóban példaértékű. Egy osztrák, Graz melletti kis faluban született, később amerikai testépítőként tett szert világhírre. Színészi pályafutását kisebb filmszerepekben kezdte, első szereplésekor még Arnold Strong néven. Schwarzenegger ezidáig több mint harminc filmben tűnt fel, de a rendezésbe és a produceri feladatkörbe is belekóstolt. A színészt az akciófilmek tették világsztárrá. Filmes munkássága elismeréseként a színész több díjat, illetve jelölést kapott; egyik első filmjéért (Maradj éhen!) elnyerte a legjobb színészi debütálásért járó Golden Globe-díjat. Színészi pályája után a republikánus párt politikusaként, az USA Kalifornia államának egykori kormányzója lett. Február 22-én személyesen lehet vele találkozni a Papp László Sportarénában.

„Három napot fog hazánkban tartózkodni, ketten érkeznek, február 21-23-ig foglaltunk neki szállást. A nagyközönség rendelkezésére csak 22-én, 17-21 óráig áll majd, a Sportaréna színpadán. Ezalatt lehet vele személyesen találkozni, beszélgetni, fotózkodni. Semmiféle különösebb igénye nem volt azonfelül, hogy két darab terepjáróval szeretne közlekedni, ezzel kell majd hozni-vinni. A gépkocsi márkáját viszont nem határozta meg. Hogy mit szeretne még csinálni, amikor nem lesz hivatalos elfoglaltsága, még nem tudjuk, erről egyelőre nem egyeztettünk. Ezenkívül két testőrt kellett biztosítani számára. Lehetséges, hogy hazalátogat Grazba, ugyanis egykori gyúrós társaitól úgy tudjuk, hogy szinte mindig találkoznak, ha Európában jár. Mi viszont meglepetéssel készülnénk, most szervezzük: szeretnénk ide csalni a grazi konditeremből a barátait" - tudtuk meg a projektmenedzsertől, Kiss-Török Gergelytől.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.