Aurelio félmeztelenre vetkőzött a BeleValóVilágban

Fotó: Margitay Klára/Life.hu -
Való Világ 7 Aurelio BeleValóVilág Való Világ Lilu
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Félmeztelenre vetkőzött, fekvőtámaszokat nyomott, vizet hozott a vendégnek, feszített. Aurelio éjszakai műsorvezetése parádés volt. Talán azért, mert ez alkalommal nem engedték szóhoz jutni.

"Soha nem voltál még ilyen jó, mint ma!" - mondta a mellette a biodíszletté vált Aureliónak Lilu. A BeleValó Világ szerkesztői valószínűleg nem merték összeengedni Aureliót egy eddiginél komolyabb interjúalannyal (helló, sixx!). Az mondjuk kicsit fura volt, hogy Lilu úgy beszélt a VV6 győztesével, mint egy gyerekkel (rosszabb esetben majommal), de Aurelióról lepergett minden - látszólag. A videót itt nézheted meg.

Fotó: Margitay Klára/Life.hu

Pedig láttuk mi már könnyes szemmel nyilatkozni Szily Nórának, a Life.hu sztárszerzőjének, aki nemrég készített vele nagyinterjút.

Katz Dávid kritikája

"Aurelio tudja, mi a szerepe, bár ő sem foglalkozik a stúdióvendégekkel. Helyette inkább izmait puszilgatja, a betelefonálóktól sorozatosan kierőszakolja önmaga magasztalását. Ha zenét hall, fölpattan, táncra perdül, és ezt a kutyák párzásánál ismert mozdulatokkal teszi még kellemetlenebbé a szemben ülő áldozat számára."

A teljes cikket ide kattintva olvashatod.
Élő adásban őrjöngött Aurelio - Ordított, sírt a BeleValóbanhttp://www.life.hu/bulvar/20141214-vv-aurelio-a-valovilag7-belevalo-hattermusoraban-orjongott.htmlA műsorvezető egy magát boszorkánynak mondó betelefonáló nőt kapcsoltatott ki ordítva a vonalból, és elsírta magát. Mikor a stúdióba is érkezett egy boszorkány, addigra Aurelio teljesen önkívületi állapotba került. TV + BulvárAurelio és Gáspár Laci nem kímélik a Celeb vagyok...! döntőseithttp://www.life.hu/bulvar/20141112-a-celeb-vagyok-ments-ki-innen-masodik-szeriajanak-dontoseit-molnar-andit-aleskat-es-bauko-evat.htmlA Celeb vagyok, ments ki innen! előző szériájában barátkozott össze Aurelio és Gáspár Laci, és talán ők voltak azok, akiken a legjobban szórakozhattunk a képernyők előtt. A srácok természetesen figyelemmel kísérik a második szériát is, és kijelentették, boldogok, amiért az előző csapatban lehettek. Azt is elmondták, miért. TV + Bulvár--Rettegésben tartja Aurelio a várost - az utak réme letthttp://www.life.hu/bulvar/20141111-vv-aurelio-az-rtl-klub-valovilag6-gyoztese-tobbszor-karambolt-okozott-osszetorte-nyeremenyautojat.htmlA VV-győztes nyereményautójával addig vagánykodott, amíg ripityára törte a vadiúj kocsit, sőt az utána kapott cserautó sem úszta meg, Aurelio azt is lezúzta.TV + Bulvár--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.