ByeAlex: "magyar vérrel csorog tovább"

Forrás: ByeAlex/Facebook -
Facebook Eurovíziós Dalfesztivál reagálás A Dal 2015 ByeAlex anyanyelv
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy már megszokhattuk, ByeAlexnek mindenről markáns véleménye van. Miért éppen A Dalról ne lenne, amelynek magyarországi döntőjét 2013-ban ő nyerte meg, az Eurovíziós Dalfesztiválon pedig az előkelő 10. helyen végzett, majd a 2014-es A Dalban digitális kommentátor is volt. A mondandójával ezúttal egyetértünk, hiszen mi is odavagyunk a magyar szerzeményekért (vagyis azok egy részéért), és azt is szeretjük, ha az előadó tudja is, miről énekel.

"Ahogy néztem, az idei DAL 2015-ben már alig akad, aki magyarul énekel. Egyes előadóknak nagyon jól áll az angol, de amúgy... Emberek. Biztos király amerikai rocksztárnak lenni, de a magyar nyelv szép és hatásos. Ezt onnan tudom, hogy a Kedvesemet pozitívan fogadta az EU népe. Rengeteg feldolgozás született, kaptam a leveleket, hogy sokan emiatt tanulnak magyarul. A dal szólt némethonban, Angliában, Svédországban, az oroszoknál, Hollandiában és egyéb nemzetek rádióiban; MAGYARUL. Olyan is volt - emlékeztek? - hogy az Így járt anyátokkal sorozat Ted Mosbyja is megosztotta a zeném a Twitterén.
Egyes magyar előadóktól elvitathatatlan, hogy nyugati vehemenciával énekelnek angolul. Ez biztos. Meg az is, hogy a ByeAlex továbbra is magyar vérrel csorog tovább" - vélekedik Facebookján az énekes, aki 2013-ban diadalmaskodott A Dalban.

Forrás: ByeAlex/Facebook

Majd 2014-ben a műsor digitális kommentátora lett.

A 2015-ös A Dal elődöntőseinek teljes névsorát itt meg is nézheted.

Tóth Gabi csúnyán beszólt Rúzsa Magdinak, ByeAlexnek és Kállay-Saunders Andrásnak ishttp://www.life.hu/bulvar/20141205-toth-gabi-egy-koncerten-kozolte-ha-novere-all-az-eurovizios-dalfesztival-szinpadara-akkor-vegre-egy.htmlTóth Gabi és Tóth Vera együtt adtak koncertet szerda éjszaka egy budapesti szórakozóhelyen, ahol Vera bejelentette, indul a 2015-ös Eurovíziós Dalfesztiválon. Húga pedig ki is fejtettez ezzel kapcsolatos véleményét.TV + Bulvár--Szexuálpszichológus elemezte ByeAlex Özsébjéthttp://www.life.hu/bulvar/20141107-byealex-enekes-hiresse-tett-egy-nevtelen-szexualpszichologust-aki-konyvet-elemezgette-a.htmlCsida Kata nevét eddig sosem hallottuk, most viszont tőle zeng a sajtó. A szexuálpszichológus kihúzta a gyufát ByeAlexnél új könyve kapcsán.TV + BulvárOrigoDalok mellé szexkönyv - merész dologba kezd ByeAlex (18+)http://www.life.hu/bulvar/20141105-byealex-enekes-a-kedvesem-cimu-dal-eloadoja-szexkonyvet-ir.htmlMárta Alex szórakoztatni és filozofálni fog első könyvével, amiben igen pikáns részletek is lesznek: előkerülnek a szexuális perverziók is.TV + Bulvár--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.