Csisztu Zsuzsáék hó helyett kockából építettek hóembert

Fotó: Zsigmond László /Life.hu -
kisfiú Lego Csisztu Zsuzsa férj
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hiába várják a havat a lurkók, úgy tűnik, idén nem lesz fehér karácsony. Télen viszont illik hóembert építeni, így ötletes megoldással rukkoltak elő a karácsonyt már nagyon váró sztárcsemeték részére.

Az ország legnagyobb, építőkockákból készülő hóemberének építésébe kezdett bele tegnap Csisztu Zsuzsa és nagyobbik fia, Krisztián.

Őrült nagy munkát és nagy odafigyelést igényel, hogy a kockákból kört építsünk. Mindenesetre mi mindent megtettünk érte a fiammal és a férjemmel. Krisztián már legós építőversenyt is nyert, így olyan nagy elánnal vetette bele magát a hóember alapozásába, mint otthon a műveinek elkészítésébe. Gyakran elvonul a szobájába, aztán pár perc múlva egy fantasztikus kreálmánnyal tér vissza. Olyan is van, hogy befog minket, és mi is segítünk az építkezésben, vagyis inkább a megfelelő kocka kikeresésében" – árulta el Csisztu Zsuzsa.

Fotó: Zsigmond László /Life.hu

A két méter magas figura építésébe néhány hétig még bárki becsatlakozhat a Kockabirodalomban, mint ahogy Antal Timi és párja, Sanyi, Bódi Csabi és kisfia és Müller Attila is hozzátették a saját kockáikat.

Fotó: Zsigmond László /Life.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.