VV7 Fanni taktikus beszólása: "Tiszta ráncos már a nunim is"

Való Világ 7 Való Világ összefoglaló VV Fanni
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A nap Dennis és Fanni veszekedésével indult, egyszer csak a semmiből elmúlt a nagy harag, és inkább szövetkezni kezdtek. Elég sajátos taktikát választottak.

Fanni “felhozta” magában minden fájdalmát, kemény munkával sírásra bírta magát, és lovagja kérésére eljátszotta, nagyon összevesztek. Beindult az Ádám-haditerv: a rafinált páros a kamu-szakítós műbalhéval szeretné elérni, hogy Ádám közeledni merjen Fannihoz, és ha ez összejön, minél több infót tudjanak meg az úszómester fiúról.

Minden a terv szerint haladt, a közeledés elkezdődött. Egy reggeli beszélgetés alatt Ádám megjegyezte, “Milyen cuki kis bugyikád van!" Mire Fanni annyit válaszolt, igen, mentaszínű, majd minden átmenet nélkül bejelentett: "Engem a szoli úgy öregít, már tiszta ráncos a nunim is."

Forrás: VELVET ART BT/Barsony Bence

A színház viszont nem tart már sokáig, Dani és Zsuzsa rájött, hogy valami nincs rendben a gerlepár háza táján.

A villalakók megmutathatták lovaglási képességüket egy rodeó bikán. Dani csapata nyerte a versenyt, Zsuzsa nagyon otthonosan lovagolta a bikát, ő lett a villa csúcstartója.
"Én nem a bikát láttam, hanem azt képzeltem, hogy rajtam lovagolnak, szóval nagyon jó volt." –nevetgélt Maci a riportszobában, aki egyébként rettentő vicces látványt nyújtott, mikor a nagyjából vele egy szélességben lévő műanyag állaton vergődött.

Kiderült, hány csík volt VV Fanni terhességi tesztjénhttp://www.life.hu/bulvar/20141218-valo-vilag-7-kiderult-hany-csik-volt-vv-fanni-terhessegi-tesztjen.htmlÁdám és Fanni nyerték a szexi képek versenyét, jutalmuk egy romantikus vacsora volt a nyugiszobában. Az úszómester fiú egész este Fanni elcsábításán mesterkedett, de hiába, a lány hűséges marad villabikájához, Dennishez. Akivel egyébként a legutóbbi takaró alatti bulijuknak majdnem meglepő eredménye lett...TV + BulvárVV Reni vőlegénye kiborulthttp://www.life.hu/bulvar/20141218-az-valovilag7-jatekosanak-vv-reninek-a-volegenye-kiakadt-a-villabeli-erotikus-fotozason.htmlKiverte a biztosítékot Norbinál a villabéli erotikus fotózás. Felháborodott, hogy Reni nem tiltakozott az ellen, hogy arca csak fél centire legyen Dennis péniszétől.TV + BulvárVV Éva és Kiszel Tünde nemet mondanak az orális szexrehttp://www.life.hu/bulvar/20141217-vv-eva-es-kiszel-tunde-a-belevalovilagban-az-oralis-szexrol-beszeltek.htmlA kedd éjszakai BeleValóVilág vendége Kiszel Tünde, naptárdíva volt, akit a villalakók erotikus fotózása kapcsán kérdezett Baukó Éva. Tünde alaposan kifejtette véleményét a játékosokról, és Évának is beszólt. TV + Bulvár

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.