Geszti Péter: "Nem ért nagy meglepetés a döntősökkel kapcsolatban"

Fotó: Margitay Klára/Life.hu -
finálé X-Faktor mentorsegéd interjú mentor X-Faktor 2014 döntő Geszti Péter
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Geszti Péter össze tudja hasonlítani a mentorok és a mentorsegédek feladatát és szerepét, hiszen mindkettőt kipróbálta. Az utóbbit ugyan könnyedebbnek érzi, de ettől függetlenül nagy felelőssége volt a döntéskor.

Geszti Péter Little G mentorsegédjeként és négy év folyamatos mentorkodás után idén is kicsit sajátjának érzi a tehetségkutatót. "Pontosan tudom, mi történik most pillanatról pillanatra, percről percre. Nekem az elejétől fogva pontosan megvolt az a két jelöltem, akikről tudtam, hogy benne lesznek az idei fináléban, ők pedig Horányi Juli és Tóth Andi, így nagy meglepetés nem ért" - árulta el Péter.

Fotó: Margitay Klára/Life.hu

"Ez egy olyan műsor, amelyben mentorként is nagyon nehéz megújulni, ezért is hagytam abba, hogy ne jöjjön el az a pont, amikor már nem tudok újat mondani vagy másként fogalmazni" - tette hozzá. Elmondta, hogy idén követte végig a műsort, de végre sok év után először elég időt tölthetett a gyerekeivel. "Ez most már többet jelent... "

A mentorsegédek szerint a győztes...

Geszti Péter - Andi, Juli
Stohl András - Andi
Puskás Péter - Juli
Czutor Zoli - Andi

Nagy Ricsi: "Benjinek úgy szurkolok, mint a testvéremnek"http://www.life.hu/bulvar/20141221-x-faktor-finale-szombati-adasabol-kiesett-nagy-ricsi-interju.htmlNagy Ricsi állítása szerint nem csalódott, hogy kiesett és testvéreként szurkol Benjinek. A Life.hu a szombati élő show után alig egy órával beszélgetett a véghajrában kiesett versenyzővel, aki azt is elárulta, mit adott neki Alföldi Róbert.TV + Bulvár--X-Faktor backstage: Miközben szépülnek a versenyzők, megmutatták a szavazás állásáthttp://www.life.hu/bulvar/20141221-x-faktor-2014-donto-sminkek-es-frizurak-keszulnek-a-backstage-ben.htmlProfi sminkek és frizurák nélkül nincs profi produkció. Ezek is hozzáadnak valamit a dalhoz, a versenyzőnek pedig segítenek, hogy magabiztosabbá váljon a színpadon vagy jobban beleélje magát az előadásba.TV + Bulvár--Hatalmas meglepetés: a párbajszűz Nagy Ricsi kiesett, Horányi Juli összeesetthttp://www.life.hu/bulvar/20141220-nagy-ricsi-esett-ki-az-x-faktor-2014-donto-elotti-napjan.htmlAz X-Faktor utolsó előtti adásában már nem a mentorok és nem a párbaj döntött, hanem csak és kizárólag a nézői szavazatok. Nagy Ricsi esett ki milliméterekre a céltól, pedig az egyik legesélyesebb versenyzőnek tartották, és soha nem kellett párbajoznia.TV + Bulvár--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.