Istenes Bence: "Volt olyan, amikor mindenki zokogott a stúdióban"

Fotó: Margitay Klára/Life.hu -
finálé X-Faktor interjú X-Faktor 2014 Istenes Bence döntő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Istenes Bence 2014-ben először vezethette egyedül az X-Faktort. A műsorvezető a Life.hu kérdésére nosztalgiázott egy picit.

Elmesélte, hogy a mai napig sokszor eszébe jut Oláh Gergő 2012-es győzelme. "Hatalmas ereje volt annak, amikor elénekelte a győztes dalt, mindenki zokogott a stúdióban. Én akkor még az After X-t vezettem" - emlékezett vissza.

Fotó: Margitay Klára/Life.hu

"A 2014-es szériából az egyik kedvenc produkcióm Nagy Ricsi Belehalokja volt, Tóth Andi produkciói pedig folyamatosan lenyűgöznek. Elképesztő, hogy egy 15 éves lány mire képes. A tiszta laposok közül Benjinek szurkoltam a legjobban, nagyon örülök, hogy itt van a finalisták között. A Horányi Juli pedig egy fantasztikus jelenség, nagyon bírom" - mesélt az énekesekről.

"Amikor a műsor elején jártunk, az utolsó négybe pont azokat tippeltem, akik tegnap benne is voltak. A háromban azt hittem, ott lesz Nagy Ricsi. Ma az adásban meglepő adatokat mondok majd el, hogy Ricsi hanyadik helyeken végzett eddig, így teljesen hihetetlen, hogy tegnap kiesett. Ráadásul nagyon kevés szavazati különbség volt tegnap a négy versenyző között. Amúgy folyamatosan az volt a jellemző, úgyhogy ma is bármi lehet" - vélekedik Bence, aki nem csupán az X-Faktornak, de a ValóVilágnak is a műsorvezetője.

Fotó: Margitay Klára/Life.hu

Csak a nézők

A vasárnapi döntőben már nem számít, mit mondanak a mentorok. Párbaj sem lesz. Egyedül a nézők szavazatai számítanak. Az a versenyző, aki a legtöbb szavazatot kapja, megnyeri a versenyt.

"Most, hogy nem rádiózom - ami nagyon hiányzik - fizikailag bírom a hajtást, agyban néha nehezebb, hogy ne keverjem össze a neveket, vagy azt, hogy miként szavazzanak, itt telefon és sms van, ott applikáció... Persze két teljesen külön műsor, külön tempó, külön hangvétel, de simán lehet keverni a dolgokat, hiszen van, hogy egyik nap ebben a stúdióban vagyok, másnap már a másikban. Borzasztóan kell koncentrálni" - meséli nevetve.

Fotó: Margitay Klára/Life.hu

Arra is kíváncsiak voltunk, hogy miként élte meg, hogy idén Lilu nélkül vezette a tehetségkutatót. "Annak is sok előnye van, ha két műsorvezető van a színpadon, hiszen lehet egymásra támaszkodni. Így hogy egyedül voltam, a gegeket tudtuk könnyebben megvalósítani. A ValóVilágot többször is Liluval vezetem együtt, imádjuk, az a műsor pedig Lilu szívszerelme, és ez látszik is rajta."

Ja, és még valami. Istenes Bence nem hazudott.

Stohl András foggal-körömmel harcolt Benjiérthttp://www.life.hu/bulvar/20141221-x-faktor-donto-backstage-interju-stohl-andras-mentorsegeddel.htmlStohl András volt Alföldi Róbert mentorsegédje, akit nemcsak Benji tehetsége győzött meg, de nagyon szerette Nagy Ricsi egyik produkcióját is, Tóth Andiról pedig különös véleménye van.TV + Bulvár--Puskás Peti: "Nem szerettem, amikor Tóth Andi megöregedett a színpadon"http://www.life.hu/bulvar/20141221-x-faktor-2014-donto-backstage-interju-a-mentorseged-puskas-petivel.htmlPuskás Peti Szikora Róbert mentorsegédjeként tűnt fel a 2014-es X-Faktorban. A fiatal énekes, akinek a karrierje szintén egy tehetségkutatóban indult. Azt is elárulta, melyik az a döntős, aki szerinte ma este mindent visz.TV + Bulvár--MDC: "Első kiesőként is rengeteg mindent el tudtunk érni"http://www.life.hu/bulvar/20141221-x-faktor-2014-donto-mdc-interju-a-backstage-ben.htmlAz X-Faktor napra az MDC is megérkezett. Miki már a múlt héten is itt szurkolt a versenyzőknek, de most Dani és Botond is eljött. Miki, a zenekar énekese elárulta, attól függetlenül, hogy tavaly elsőként estek ki, rengeteget köszönhetnek az X-Faktornak.TV + Bulvár--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.