X-Faktor backstage: Miközben szépülnek a versenyzők, megmutatták a szavazás állását

Fotó: Margitay Klára/Life.hu -
finálé frizura X-Faktor X-Faktor 2014 döntő smink
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Profi sminkek és frizurák nélkül nincs profi produkció. Ezek is hozzáadnak valamit a dalhoz, a versenyzőnek pedig segítenek, hogy magabiztosabbá váljon a színpadon vagy jobban beleélje magát az előadásba.

Elindult az X-Faktor nap! Ma este kiderül, ki lesz a győztes 2014-ben. Benji, Horányi Juli, Tóth Andi és a már kiesett lányok a sminkben, hiszen ma nem csak a még versenyben lévő énekesek állnak színpadra, közös produkcióval is készülnek.

Ilyen nagy sürgés-forgás, jövés-menés egyébként még soha nem volt a backstage-ben, javában folynak a próbák, az X-Faktor napra pedig sok-sok régi versenyző és híresség érkezett. Nézzük, hogy szépülnek a lányok (és fiúk)!

Itt például Horányi Juli szépül (micsoda ruha!), mellette Jakap-Péter Izabella.

Fotó: Margitay Klára/Life.hu

Ő Grósz Marci a Spoonból.

Fotó: Margitay Klára/Life.hu

Szabó Ricsi is kap egy kis sminket.

Fotó: Margitay Klára/Life.hu

Kállai-Kiss Zsófi nagyon szomorú volt tegnap, amikor Nagy Ricsi kiesett. Reméljük, ma már nem fog sírni!

Fotó: Margitay Klára/Life.hu

Közben megmutatták a szavazás állását. 14:45-kor az egyik versenyző szavazatainak aránya 40 százalék fölött áll.

Szerinted ki lehet az?

A nézők döntenek

Az X-Faktor utolsó napján nincs párbaj, nem számít, mit mondanak a mentorok. Csak és kizárólag a nézői szavazatok döntenek.

A Life.hu végig a backstage-ben lesz az élő show alatt, az Origo.hu-n pedig percről percre követheted majd a tévében eseményeket - ahogy azt az újságírók látják.

Nagy Ricsi: "Benjinek úgy szurkolok, mint a testvéremnek"http://www.life.hu/bulvar/20141221-x-faktor-finale-szombati-adasabol-kiesett-nagy-ricsi-interju.htmlNagy Ricsi állítása szerint nem csalódott, hogy kiesett és testvéreként szurkol Benjinek. A Life.hu a szombati élő show után alig egy órával beszélgetett a véghajrában kiesett versenyzővel, aki azt is elárulta, mit adott neki Alföldi Róbert.TV + Bulvár--Hatalmas meglepetés: a párbajszűz Nagy Ricsi kiesett, Horányi Juli összeesetthttp://www.life.hu/bulvar/20141220-nagy-ricsi-esett-ki-az-x-faktor-2014-donto-elotti-napjan.htmlAz X-Faktor utolsó előtti adásában már nem a mentorok és nem a párbaj döntött, hanem csak és kizárólag a nézői szavazatok. Nagy Ricsi esett ki milliméterekre a céltól, pedig az egyik legesélyesebb versenyzőnek tartották, és soha nem kellett párbajoznia.TV + Bulvár--Ilyen még nem volt! Alföldi Róbert kiesett versenyzőit szembesítették a nézői szavazatokkalhttp://www.life.hu/bulvar/20141220-x-faktor-exkluziv-alfoldi-robert-kiesett-versenyzoit-szembesitik-a-nezoi-szavazatok-szamaval.htmlAlföldi Róbert az egyedüli mentor, akinek még két versenyzője is megnyerheti az X-Faktort. Borbély Ricsi, Szabó Ricsi - a már kiesett fiúk - és Alföldi Róbert a Life.hu jelenlétében szembesült azzal, hogy melyik adásban, melyikük hol végzett a nézői szavazatok szerint.TV + Bulvár--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.