Stohl András foggal-körömmel harcolt Benjiért

Fotó: Margitay Klára/Life.hu -
Benji finálé X-Faktor mentorsegéd X-Faktor 2014 Stohl András döntő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Stohl András volt Alföldi Róbert mentorsegédje, akit nemcsak Benji tehetsége győzött meg, de nagyon szerette Nagy Ricsi egyik produkcióját is, Tóth Andiról pedig különös véleménye van.

Stohl András, Alföldi Róbert mentorsegédje arról mesélt nekünk, hogy anno foggal-körömmel kampányolt Benji mellett. "Jó volt a megérzésem, szerencsére a nézők is beszavazták tizenharmadiknak és most itt van a fináléban. Robi egyébként csak azért nem vitte tovább, mert tartott attól, hogy összeroppan a verseny súlya alatt, ő az, akinek a mai napig nem mindig sikerül feloldódnia" - vélekedik András.

Fotó: Margitay Klára/Life.hu

A mentorsegéd Benji produkciói mellett Nagy Ricsi Majka Belehalok dalának feldolgozását is nagyon szerette. "Tóth Andi pedig egyszerűen fantasztikus. Ő konkrétan egy ufó" - viccelődött Stohl.

Csak a nézőkön múlik...

Az X-Faktor vasárnapi döntőjében már nem lesz párbaj, nem számít az sem, mit mondanak a mentorok. Csak és kizárólag a nézői szavazatokon múlik, ki nyeri meg a 2014-es tehetségkutatót.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.