"Az állásommal játszanak" - A mentorok minden kívánságát lesi Nikol

Tóth Gabi Szikora Róbert X-Faktor Little G Weevil X-Faktor 2014 Alföldi Róbert
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Life.hu az X-Faktor élő adásain ott volt a backstage-ben, ahol nem csupán versenyzőkkel és mentorokkal, de a művészeti és technikai munkatársakkal és a show irányítóival is beszélgettünk. Ecser Nikol mentorasszisztenst a vasárnap esti, Finálé előtti rohanásban kaptuk el egy pillanatra. 

Szerintünk Nikol munkáját biztosan sokan irigylik. Ő az, aki nap mint nap Tóth Gabival, Alföldi Róberttel, Szikora Robival és G-vel tölti - azaz heteken keresztül töltötte - az idejét. És hogy mit csinál?

Forrás: Margitay Klára / Life.hu

"Mindenfélét intézek nekik, a kajarendeléstől kezdve az időbeosztásukon át" - meséli Nikol, és hozzáteszi, a munkája az élő adások alatt néha igazán stresszes. "Amikor szünet van, én vagyok az, akinek figyelni kell arra, hogy időben visszaüljenek a mentorasztalhoz, néha viccesen mondom is nekik, hogy az állásommal játszanak".

Arra is kíváncsiak voltunk, hogy előfordul-e, hogy a mentorok egy-egy rosszabb pillanatukban türelmetlenek-e vagy vannak-e teljesíthetetlen kéréseik. "Vannak nyűgösebb napjai mindenkinek, de szerintem nekik is csak annyi, mint a civil embereknek a munkahelyükön" - jelentette ki Nikol.

Ám nem csak a mentorasszisztens árult el nekünk kulisszatitkokat, hanem megismerhettük az X-Faktor zenei szerkesztőjét és koregráfusát is. Istenes Bence pedig a Life.hu stábját a színfalak mögött kalauzolta.

Tóth Andi nyerte az X-Faktort! Teljesen magán kívül volt az örömtőlhttp://www.life.hu/bulvar/20141221-az-x-faktor-2014-tehetsegkutatot-toth-andi-nyerte.htmlIlyen még nem volt a magyarországi X-Faktor történetében! Tóth Andi nemcsak első "Lányként" nyerte meg az X-Faktort (Danics Dóra "25 év felettiek" kategóriában versenyzett), hanem ő lett a verseny hazai történetének legfiatalabb győztese is - ráadásul párbaj nélkül teljesítette a versenyt. A lány annyira magán kívül volt az örömtől, hogy nem tudta végigénekelni a győztes dalát.TV + Bulvár--Nagy Ricsi: "Benjinek úgy szurkolok, mint a testvéremnek"http://www.life.hu/bulvar/20141221-x-faktor-finale-szombati-adasabol-kiesett-nagy-ricsi-interju.htmlNagy Ricsi állítása szerint nem csalódott, hogy kiesett és testvéreként szurkol Benjinek. A Life.hu a szombati élő show után alig egy órával beszélgetett a véghajrában kiesett versenyzővel, aki azt is elárulta, mit adott neki Alföldi Róbert.TV + Bulvár--Nézd vissza! Ilyen volt az X-Faktor 2014 döntője percről percrehttp://www.life.hu/bulvar/percrolpercre/20141221-x-faktor-2014-donto-vasarnap-elo-tudositas-fotokkal-es-interjukkal-a-backstagebol.htmlTörténelmi pillanatok a magyarországi X-Faktor döntőjében! Olyan még soha nem volt, hogy két lány áll a döntőben. Olyan sem, hogy ilyen fiatal versenyző nyerje. Sőt, olyan sem, hogy a "Lányok" kategóriából kerül ki valaki győztesen. A Life.hu vasárnap végig ott van a backstage-ben, ahonnan sehol nem látható fotókkal, eddig nem hallot információkkal, videókkal jelentkezett. Nézd vissza, mi történt a döntő alatt!Percről percre--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.