Győzike: "Bolondházba kerültem, úgy kidobtak"

Forrás: TV2 -
TV2 évértékelő beszéd Gáspár Győző Édes Élet Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Évértékelő beszédet tartott Gáspár Győző. A zseniális videóból nem csak egy új szót tanultunk meg, amely nevezetesen a "rakli", de végigkövethetjük Győzike Édes élet-beli kálváriáját is, és azt is megtudhattuk, hogy minden másképp alakult volna, ha ő Berki Krisztián lenne. 

Még mindig nem tudja feldolgozni Gáspár Győző azt, hogy kitették az Édes Életből, majd kötbér fizetésére szólították fel, aztán pedig megszűnt a műsor. A showman iszonyú körülményesen magyarázza a történteket, és azt fájlalja, hogy a TV2 nem veszi emberszámba, annak ellenére, hogy meggyőződése, hogy ő csinálta végig a show-t és neki volt köszönhető a nézettség. Ha kíváncsi vagy arra, hogy Gáspár Győző "megmurázta-e vagy inkább megmerelte a raklit", valamint arra, hogy mit kíván a csatornának, hogyan vélekedik a TV2-ről, és minderről mi Bea asszony véleménye, érdemes végigszenvedned az alábbi, nem túl rövid videót.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.