Tóth Andi: "Nem vagyok az a típus, aki elszáll"

győztes Szikora Róbert X-Faktor interjú mentor X-Faktor 2014 Tóth Andi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Véget ért a 2014-es X-Faktor, amelyet a magyarországi verseny történetében először nyert ilyen fiatal énekes, ráadásul soha nem hozta el a győzelmet a "Lányok" kategóriájából sem senki eddig. Tóth Andit és mentorát, Szikora Róbertet a Life.hu az eredményhirdetés éjszakáján kérdezte.

Ha lemaradtál az élő adásról, az Origo.hu-n visszaolvashatod, mi történt vasárnap este.

Tóth Andi nyerte az X-Faktort! Teljesen magán kívül volt az örömtőlhttp://www.life.hu/bulvar/20141221-az-x-faktor-2014-tehetsegkutatot-toth-andi-nyerte.htmlIlyen még nem volt a magyarországi X-Faktor történetében! Tóth Andi nemcsak első "Lányként" nyerte meg az X-Faktort (Danics Dóra "25 év felettiek" kategóriában versenyzett), hanem ő lett a verseny hazai történetének legfiatalabb győztese is - ráadásul párbaj nélkül teljesítette a versenyt. A lány annyira magán kívül volt az örömtől, hogy nem tudta végigénekelni a győztes dalát.TV + Bulvár--Nézd vissza! Ilyen volt az X-Faktor 2014 döntője percről percrehttp://www.life.hu/bulvar/percrolpercre/20141221-x-faktor-2014-donto-vasarnap-elo-tudositas-fotokkal-es-interjukkal-a-backstagebol.htmlTörténelmi pillanatok a magyarországi X-Faktor döntőjében! Olyan még soha nem volt, hogy két lány áll a döntőben. Olyan sem, hogy ilyen fiatal versenyző nyerje. Sőt, olyan sem, hogy a "Lányok" kategóriából kerül ki valaki győztesen. A Life.hu vasárnap végig ott van a backstage-ben, ahonnan sehol nem látható fotókkal, eddig nem hallot információkkal, videókkal jelentkezett. Nézd vissza, mi történt a döntő alatt!Percről percre--Istenes Bence: "Volt olyan, amikor mindenki zokogott a stúdióban"http://www.life.hu/bulvar/20141221-istenes-bence-interju-az-x-faktor-2014-donto-adasaban.htmlIstenes Bence 2014-ben először vezethette egyedül az X-Faktort. A műsorvezető a Life.hu kérdésére nosztalgiázott egy picit.TV + Bulvár--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.