Törött karral lépett fel Vastag Tomi

Forrás: Facebook/Gagmanagement Produkciós és Reklámiroda -
kartörés Debrecen gipsz próba fellépés Főnix Csarnok esés Vastag Tamás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vastag Tomi eltörte a karját, így az énekesnek gipszben kellett színpadra állnia vasárnap Debrecenben.

Vastag Tamás öltönye alól kikandikált begipszelt karja, így mindenki láthatta a debreceni Főnix stadionban vasárnap, hogy az énekes szerencsétlenül járt. Épp a Beatünnep-koncertre igyekezett, amikor megtörtént a baj – tudta meg a Blikk.

Forrás: Facebook/Gagmanagement Produkciós és Reklámiroda

„A fellépő ruháimmal és több nagy táskával igyekeztem a próbára, amikor megbotlottam. A kezemre estem, ami akkor nem fájt, csak később, a próba szünetében derült ki, hogy rendesen megdagadt. Elmentem orvoshoz, és a röntgen kimutatta, hogy az egyik kézközépcsontom eltört, ráadásul el is mozdult, helyre kellett tenni. Addig csak nevettem az egészen, de amikor az orvos egy rántással összeillesztette a csontokat, leizzadtam"- mesélte a lapnak Tomi, akit sem a törés, sem a gipsz nem akadályozott a fellépésben, így nem kellett lemondania a debreceni előadást.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.