Szájra puszi és felpolcolt keblek - így karácsonyoztak a villalakók

Forrás: RTLII -
karácsony VV7 betlehemezés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A villabeli ünneplés is folytatódott, előadással, ajándékozással, könnyekkel...

A villa falai közé érkezett nyugdíjasklub csodálkozva nézte végig a játékosok betlehemezését.
Zsuzsa angyalkaként a nyakáig polcolta kebleit, Fanni szerecsenkirályként olyan barnaságra tehetett szert, amit szolizással soha nem tudna elérni, és Dani volt az egyetlen, aki nem sült bele legalább háromszor a szerepébe, ugyanis neki összesen néhány bégetés jutott bárányként.... Gyakorlatilag vállalhatatlan volt a produkció.

Forrás: RTLII

Fannitól - legalábbis állítása szerint- szájra puszival köszönt el az egyik látogatóba érkezett idős hölgy.
Az ajándékozás sem maradhatott el, a villalakók néhany nappal ezelőtt húztak cetlit, amin annak a neve volt, akit meg kell lepniük. A legőszintébb örömöt Fanni arcán láthattuk, aki egy korrektort kapott Dóritól. Percekig sikongatott, majd kijelentette, ez talán még egy szolizásnál is jobb.

Mindenki küldhetett üzenetet a szeretteinek, a legtöbbek szeme könnyezett közben, Zsuzsa végigsírta kisfiának szóló mondatait. Kifejezetten nehéz lehet neki gyereke nélkül tölteni az ünnepeket, kérdés, hogy meddig bírja.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.