Ismét elképesztő luxus: Vajna Timi és Andy Aspenben töltik az ünnepeket

Vajna Timi Aspen Andy Vajna
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Míg mi naívan még mindig Andy Vajna és Timi szuperintim karácsonyi fotója felett pityeregtünk a gyönyörűségtől, addig kiderült, hogy a kép nem is otthonukban, hanem a híresek és gazdagok amerikai síparadicsomában készült. Az álompár ugyanis üdülni ment. Hogy hova? Nos, mindenki egyet tippelhet.

Hát persze, hogy Aspenbe. A sztárok legkedveltebb és a világ egyik legdrágább síparadicsomába. És hogy erről mindenki időben értesüljön, Timi másfél nap alatt több mint tíz fotót töltött fel az Instagramjára, amin épp a méregdrága aspeni hóban bukdácsol, sífelvonón vacog, vagy épp kipattan egy luxusverdából.

Shit

A photo posted by Timea Vajna (Palacsik Timea) (@timeavajna) on

Timi ritkán oszt meg olyan képet, melyre hites ura is ráfér, most azonban úgy tűnik, kivételt tett. A síterpesz mögött ugyanis épp ott van Andy is.

Jerry hol a botod?!:)))

A photo posted by Timea Vajna (Palacsik Timea) (@timeavajna) on

Úgy hírlik, az útra Timi húga, és annak párja is velük tarott, valamint a feltöltött fotók tanúsága szerint a filmproducer magángépén repülték át az Atlanti-óceánt. Hát, öröljünk mi is!

"Ha elválnánk, egy vasat sem kapnék"

Gyakran támadják Vajna Tímeát azzal, hogy csak a pénze miatt ment feleségül Andy Vajnához. Most azonban elárulta, egy fillért sem kapna, ha elválnának, ugyanis házassági szerződést kötöttek. Íme a cikk, melyben Andy és Timi cáfolják, hogy elképesztő luxusban élnek.
Tóth Andinak menekülnie kell a szülővárosábólhttp://www.life.hu/bulvar/20141227-toth-andinak-az-x-faktor-15-eves-nyertesenek-menekulnie-kell-a-szulovarosabol.htmlAhogy arról korábban a Life.hu is beszámolt, a 15 éves Tóth Andi nyerte az X-Faktort. A tinilány örömét azonban beárnyékolja, hogy olyanok is támadják odahaza, akiktől támogatást várna.TV + BulvárVV Karácsony: Meglepetést kaptak a villalakókhttp://www.life.hu/bulvar/20141227-valovilag-karacsony-meglepetest-kaptak-a-villalakok-es-osszeallitottak-a-villa-top-5-jatekosanak.htmlDupla ajándékban volt ma része a játékosoknak, ajándékokat kaptak, és mindenkinek szemügyre vehettük egy családtagját, akik videóüzenettel kedveskedtek.TV + BulvárKeresztes Ildikó piros pizsamában kívánt boldog karácsonythttp://www.life.hu/bulvar/20141226-keresztes-ildiko-piros-pizsamaban-kivant-boldog-karacsonyt-a-facebookon.htmlNem gondolta túl a karácsonyi szettjét Keresztes Ildikó. Az énekesnő piros pizsamában kívánt boldog karácsonyt rajongóinak.TV + Bulvár

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.