Provokatív "szegénységi fogadalmat" tett Berki Krisztián

Forrás: Berki Krisztián/Facebook -
műsorvezető szilveszter Éden Hotel Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ha valaki, hát Berki Krisztián tudja, hogyan kell hergelni a jónépet. Most sajátos szegénységi fogadalmával sokkol, amit azért ne vegyünk annyira komolyan. 

Berki Krisztián újévi fogadalma, hogy a jövőben szerényebb életet él - olvasható a Borsban.

"Elkezdtem újra edzeni, valamint rengeteget olvasok, a személyiségemet fejlesztem, illetve a jövőmet készítem elő. Egyelőre annyit árulhatok el, hogy még maradok a médiában" – jelentette ki az Éden Hotel műsorvezetője, és hozzátette: "Éjfélkor a cápákat dobálok majd naranccsal. Ami pedig a fogadalmamat illeti, nem fogom kaviccsal dobálni a repülőket, nem fogok harmincmilliónál drágább autót és tízmilliónál drágább órát venni" – tette hozzá.

Forrás: Berki Krisztián/Facebook

Etikettleckéket vesz Kulcsár Edinahttp://www.life.hu/bulvar/20141229-kulcsar-edina-a-miss-world-2-helyezettje-miss-europe-schiffer-miklostol-vesz-etikettleckeket.htmlAz elkövetkezendő évben rengeteg protokolláris eseményen vesz részt, így sok mindent szeretne megtanulni Kulcsár Edina. A világ második legszebb magyar lánya most Schiffer Miklóstól tanul "jó modort". No, nem azért, mintha eddig nem tudott volna viselkedni, hanem azért, hogy a különböző országokban a helyi elvárásoknak megfelelően cselekedjen. TV + Bulvár--Anyukája után sír VV Zsu kisfiahttp://www.life.hu/bulvar/20141223-a-valovilag7-jatekosa-vv-zsuzsa-kisfia-az-edesanyja-utan-sir.htmlAmikor beköltözött a villába VV Zsu, arról beszélt, kisfiáért teszi mindezt. Eltökélt célja, hogy megnyeri a fődíjat, amelyből megalapozhatja az életüket. A kis Levente azonban ezt nyilván nem érti, és főleg most, a karácsony közeledtével nagyon hiányolja az édesanyját. TV + BulvárOrigoByeAlex: "magyar vérrel csorog tovább"http://www.life.hu/bulvar/20141219-byealex-szerint-a-dal-2015-on-tobben-is-enekelhetnenek-magyarul.htmlAhogy már megszokhattuk, ByeAlexnek mindenről markáns véleménye van. Miért éppen A Dalról ne lenne, amelynek magyarországi döntőjét 2013-ban ő nyerte meg, az Eurovíziós Dalfesztiválon pedig az előkelő 10. helyen végzett, majd a 2014-es A Dalban digitális kommentátor is volt. A mondandójával ezúttal egyetértünk, hiszen mi is odavagyunk a magyar szerzeményekért (vagyis azok egy részéért), és azt is szeretjük, ha az előadó tudja is, miről énekel.TV + BulvárOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.