ValóVilág7: Edina és Laci is szexeltek "végre" (18+)

VV Edina szex szilveszter VV Laci ValóVilág 7
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Fura dolgokat hozott ki a villalakókból az alkohol. Szilveszter éjjelén eddiginél jobban berúgtak a játékosok. Gratulálunk hozzá.  

Mocskosul berúgtak szilveszter éjszaka a villalakók. Dennis körbepisilte a villát, amiért súlyos büntetést kapott, elvették a szuperképességét, Laci pedig részegségében arra jutott, feladja a játékot. Aztán mégis valami egészen mást csinált.

Minden úgy indult, hogy Dóri és Zsuzsa szövetkezni kezdtek. Megbeszélték, hogy szétszedik Lacit és Edinát, de a terv kudarcba fulladt, ugyanis a fiatalok inkább a takaró alatti majdnemszexet választották. Edina folyamatosan arról beszélt másnap, hogy fáj és lila a feneke, de nem volt hajlandó elárulni, mitől.
Fanni és Dennis arra a következtetésre jutott, hogy ha szex nem volt köztük, akkor Laci minden bizonnyal "fenékenszexualizálta" Edinát. Videó:

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.