plasztikai műtét Sarka Kata orr orrműtét plasztika
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sarka Katának nemcsak a teste, de az orra is fogy. A Life.hu márciusi fotóján még elég hangsúlyos Kata szaglószerve, ami decemberre piszévé szelidült.

Pisze lett Sarka Kata! Hajdú Péter nejének orra sajtóhírek szerint először két évvel ezelőtt lett valamivel kisebb, de úgy tűnik, hogy az önbizalomhiányos édesanya nem volt elégedett az eredménnyel. Információink szerint tavaly év vége előtt ismét kés alá feküdt. Új fazonú, kissé turcsi orrát az egyik díjátadón már élőben is megcsodálhattuk.

Kata érdekes módon korábban nem akarat beszélni az orrát érintő változásról, míg azt őszintén bevallotta, hogy kebleibe implantátumot tetetett. Elismerte, hogy két alkalommal feküdt kés alá, és elmondása szerint mindkétszer csak a mellét operálták.

Sarka Kata 2014 áprilisában és 2014 decemberében Forrás: Hámori Zsófia/Life.hu, Facebook/Kata Sarka

Kata, akit mi gyönyörűnek látunk, szinte sohasem elégedett önmagával. Tavasszal sztárszerzőnknek, Szily Nórának adott interjújában a külsejét a 10-es skálán csak 6-ra értékelte.

"Azóta már picit feljebb ment. Most 7-es. Elértem azt a testsúlyt, amit akartam. Pár dologgal soha nem leszek elégedett magamon, de ezeket már igyekszem elfogadni. Viszont tudom, hogy még mindig van min javítani. Már nem fogyni, hanem formásodni, izmosodni szeretnék. Persze azért a napom nagy része nem erről szól!" - mondta akkor Kata, aki azóta valóban alakított önmagán - sebészi segítséggel is.

Megkérdeztünk egy plasztikai sebész véleményét, ő mit lát a képen: "A két kép között szembetűnő az orrhát íve, az orrcsúcs helyzete és az áll hegyessége közötti eltérés" - kommentálta a képet dr. Karvász Tamás, aki hozzátette, hogy erre a kérdésre nem lehet felelősséggel válaszolni kizárólag egy fénykép alapján.

Szerinted mi történt Sarka Kata orrával?

Lehet, hogy csak egyszerűen Radírpók került elő a Pom Pom meséjéből? Hogy ki ő? A válasz a videóban:

Sarka Kata karácsonykor is talál időt arra, hogy kettesben legyen a férjévelhttp://www.life.hu/bulvar/20141210-ezek-lesznek-sarka-kata-intim-karacsonyi-pillanatai-ferjevel.htmlA karácsony leginkább a gyerekekről szól, a kétgyermekes Sarka Kata 24-én mégis talál pár órát, hogy kettesben lehessen a férjével, Hajdú Péterrel.TV + Bulvár--Ráhajtott egy lány Hajdú Péterre: Sarka Kata kirúgattahttp://www.life.hu/bulvar/20141125-sarka-kata-arrol-beszelt-a-kasza-cimu-musorban-hogy-regebben-feltekeny-volt-hajdu-peterre.htmlHajdú Péter felesége, Sarka Kata a Kasza! show-ban mesélt arról, hogyan járta meg egy lány, aki anno ráhajtott a férjére.TV + Bulvár--Anyukája praktikáira esküszik Sarka Katahttp://www.life.hu/bulvar/20141126-anyukaja-praktikaira-eskuszik-sarka-kata-ha-gyermekei-megbetegszenek.htmlSarka Kata fontos kérdésekben sohasem dönt egyedül. Legyen szó munkáról vagy gyereknevelésről, Kata a mai napig kikéri édesanyja véleményét. Bár a világ szinte fenekestül felfordult az elmúlt évtizedekben, mindketten egyetértenek abban, hogy vannak olyan házi praktikák, amelyek kiállják az idő próbáját.TV + Bulvár

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.