Oláh Ibolya: "Meleg vagyok, nem félek kimondani"

Forrás: TV2 -
Oláh Ibolya meleg cigányság rasszizmus leszbikus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
"Lehet, hogy van még ebben az országban olyan, aki nem tud erről" - szögezte le Oláh Ibolya, akinél a mai napig próbálkoznak a férfiak. Hiába.

Oláh Ibolya szexuális beállítottságáról és a rasszizmusról is beszélt a Blikknek. Az énekesnő elmondta: annak ellenére, hogy valószínűleg már mindenki tudja, leszbikus, rendszeresen megkeresik férfiak. Persze, örül nekik, mosolyogva fogadja a bókokat, de leszögezi: már soha nem lesz esélye nála férfinak. Jelenleg is egy nővel él együtt, aki éppen olyannak fogadja el és szereti őt, amilyen.

Forrás: TV2

Ibolya elmondta azt is, a heterók rosszul gondolkodnak a melegségről. "Én például imádok nő lenni, és nőies is vagyok, nincsenek szerepek és vállalások."

Pozitívan áll a rasszizmus kérdésköréhez is: abban reménykedik, előbb-utóbb az emberek csak az egyéniséget nézik, és nem a származást. Mondja ezt annak ellenére, hogy az utcán nem "büdös cigányozza" le senki - nem úgy, mint nemrég.

Ezekről a témákról egyébként önálló estjén is beszél, amelyhez az összes dalt ő szerezte.

Több mint 10 kilót fogyott Oláh Ibolyahttp://www.life.hu/ez-zsir/20141211-olah-ibolya-a-megasztar-felfedezettje-tobb-mint-10-kilot-fogyott.htmlÚjra kirobbanó formában van Oláh Ibolya. A TV2 Aktívjából nemcsak új daláról hallhattunk, hanem arról is, hogy ismét lefogyott.Ez Zsír!OrigoOláh Ibolya egyedül folytatja tovább?http://www.life.hu/news/20140722-olahy-ibolya-enekesnotol-megszabadult-zenekara-a-karmapirin.htmlNincs könnyű helyzetben a remek hangú énekesnő, akit úgy tűnik egymás után érnek a csapások. Tavaly márciusban a menedzsere szakított vele, és lemezszerződését is felbontotta, tavaly decemberben színházi szerepét vették vissza, mert nem járt be a próbákra -írta a Blikk.NewsOrigoÚj esélyt kap Oláh Ibolyahttp://www.life.hu/bulvar/20130922-a-tv2-megasztarjaban-feltunt-enekesno-olah-ibolya-a-magyar-szinhazban.htmlNem tűnt el végleg a magyar zenei életből Oláh Ibolya - tudta meg a Vasárnapi Blikk. Lapinformációk szerint az egykori megasztáros a Magyar Színházban a Vérnász című Federico García Lorca-darabban áll színpadra.TV + Bulvár

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.