Romantika a köbön: Las Vegasban házasodott újra Schobert Norbi és Rubint Réka

Rubint Réka házasság romantika Schobert Norbi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tizenhárom év házasság után újra megerősítette egymásnak tett fogadalmát Rubint Réka és Schobert Norbi. A magánéletével legtöbbet haknizó magyar sztárpár Las Vegasban kelt újra egybe, ahová egyébként üzlettársuk, André Agassi és felesége, Steffi Graf hívta meg őket. Állítólag.

Megirigyelte a Las Vegas-i villámesküvőket Schobert Norbi. A fitneszguru gondolt egy nagyot és összekötötte a kellemeset a hasznossal; üzleti útjukat egy kis romantikával fűszerezte meg, és titkos esküvőt szervezett Rékának. A frigy - mint ahogyék Schoberték édes élete - ezúttal sem nélkülözte a meseszerű elemeket. "Isteni csoda történt, mert amikor ki kellett választanunk a kivonulózenénket, a kápolna irodájából felcsendült az Aerosmithtől az I don't Want to Miss a Thing című szám, amire a szívműtétem előtt Rékának készítettem egy személyes videót. Úgy éreztem akkor, hogy Isten valóban lát engem" - újságolta a Blikknek a fitneszguru, aki egyébként csellel csalta el Rékát a kápolnába.

"A vacsorát megelőző délután, rávettem Rékát egy kis városnézésre. A kápolna ajtajában elhelyezett házasságkötési szándékunkat jelző táblát megpillantva azonban Réka számára is azonnal világossá vált, valójában miért vagyunk ott" - idézte fel Norbi, aki azt állítja, a "lakodalmi vacsorát" André Agassival és Steffi Graffal fogyasztották el. Ez utóbbi információt egyébként sokan kétkedve fogadják, ugyanis házaspár a Facebookra egyetlen olyan képet sem töltött fel, amelyen Steffi is rajta lenne. Ki tudja?

De vajon miért hiányzik a fotókról Steffi? Forrás: Facebook/Rubint Réka

Rubint Réka hétfőn reggel a TV2 Mokkájában mesélt a vegasi esküvőről és Norbi már-már fokozhatatlan romantikusságáról. Hogy mire gondolt? Például erre:

Hozzátette, tanúkra nem volt szükség, ugyanis ez csak a házasság megerősítése volt. "Lelki társai vagyunk egymásnak, nagyon sokat teszünk a kapcsolatunkért. Az élet hozott olyan buktatókat, ami elválaszthatott volna minket, de mi a bajban összezárunk".

Réka és Norbi megosztó személyiségek, és ezt ők is tudják, ezért a következőképpen kommentálták a nagy napot a közösségi oldalukon.

"Az elmúlt napok varázslata ismét megerősített abban, hogy a legfontosabb emberi érték a tiszta, önzetlen szeretet... Nincs annál igazabb érzés, mint amikor valakit úgy szeretsz, mintha a testeden kívül dobogna a szíved... Hálás vagyok a sorsnak...és köszönöm azt, amire nincsenek szavak" - posztolta Réka.

Forrás: Facebook/Rubint Réka

"Persze a fanyalgók majd mondják a magukét. De mi boldogok voltunk, hogy újra megerősíthettünk egy életre szóló Barátságot, Szeretet, Szerelmet. Azt ünnepeltem, hogy van egy Társam, aki vigyáz rám, velem tart mindenben, örömben, bánatban. Ünnepeltük a gyerekeinket. Kívánom ezt az érzést minden Nőnek, Férfinak. Még azoknak is, akik csak a gonosz mocskolódásban lelik örömüket" - olvasható Norbi oldalán.

Forrás: Facebook/Rubint Reka

Norbiék egyébként nem először házasodtak újra. Házasságkötésük után néhány évvel Törökországban is kimondták fogadalmukat, majd 2010-ben, a házassági évfordulójukon, amikor Réka a kis Zalánnal volt várandós, ő szervezett templomi meglepetésesküvőt. A meglepetés olyan jól sikerült, hogy a fitneszguru alsónadrág nélkül állt az oltár elé. Hogy miért, itt elolvashatod. A szertartáson készült videó pedig itt látható:

Gáspár Győzőék a példa?

Schobert Norbi és Rubint Réka nem az egyedüli házaspár, akik időről időre fogadalmat tesznek egymásnak. A műfajban Gáspár Győző és Bea asszony a csúcstartó, ők legalább hatszor mondták ki a boldogító igent, igaz, körülbelül kétszer ennyiszer fontolgatták a válást is. Érdekesség: jó néhány évvel ezelőtt Réka szinte példaképként tekintett Győzőre, amelyet akkor vezetett blogjában így fogalmazott meg: "Tudjátok, hogy ki az igazán zseni ebben a szánalmas országban?! Győzike!!! Győzi! Mégpedig azért, mert különböző műsztorikat gyártva, orránál vezeti a birkákat! Mindenki fröcsög, köpköd rá, de mégis mindenki naprakész az elmúlt heti Győzike-show pikáns sztorijaiból! Ezen persze Győzi röhög, és tv műsorrá formálva, nagyon is megérdemelten súlyos pénzeket keres! Tisztelem érte! Ezt kell csinálni-e! More!”

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.