Ördög Nóra kiütötte a nyeregből Liptai Claudiát

Fotó: Tv2 -
TV2 csere Liptai Claudia Rising Star Az ének iskolája Ördög Nóra
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Úgy tűnik, hogy a TV2 vezető arca Ördög Nóra lett, így Liptai Claudia egyre jobban háttérbe került, sőt tavasztól nagyszabású show nélkül marad. Legalábbis egy ideig...

Ahogy a Life.hu is megírta, Tatár Csilla már távozott a TV2-től, mert Ördög Nóra érkezése után nem termett neki babér a csatornánál. Most Liptai Claudia is veszélyben érezheti magát, hiszen a jelek szerint Nóra minden műsort elhappol előle. Ugyanis nemrég kiderült, hogy a Rising Star után Ördög Nóra vezeti majd Az ének iskoláját is – írja a Bors.

Fotó: Tv2

A TV2 sajtóosztálya a következőképpen reagált a történtekre: „A legnagyobb sztárok életében a képernyős jelenlétet rövidebb pihenők szakítják meg, ez teljesen természetes. Claudia esetében ez ráadásul valóban rövidke lesz, tavasszal ugyanis nemcsak a Jóban Rosszban sorozatban, de más műsorban is látható lesz" – tájékoztatta a lapot TV2.

Hiányozni fog Liptai Caludia a képernyőről?

Drága és menő cuccokat visel Bódi Csabi nejehttp://www.life.hu/bulvar/20150112-draga-es-meno-cuccokat-visel-bodi-csabi-neje.htmlBódi Csaba a tenyerén hordozza a feleségét, Ginát. A kétgyermekes fiatal nő dekoratív jelenség, ehhez még az is hozzájön, hogy a legutolsó divat szerint öltözködik. Csabinak, hogy teljesítse asszonykája igényeit, mélyen a zsebébe kell nyúlnia. TV + Bulvár--Janics Natasa Mexikóba költözötthttp://www.life.hu/bulvar/20150112-janics-natasa-olimpiai-bajnok-kajakos-mexikoba-koltozott-a-ferjevel.htmlA 32 éves olimpiai bajnok kajakos gerincműtétje után saját költségén utazott férjével Mexikóba, ahonnan fél évig biztosan nem jönnek majd haza.TV + BulvárMTI/Kovács TamásMegszólalt a Barátok közt új főnöke: nem lesznek kirúgásokhttp://www.life.hu/bulvar/20150112-a-baratok-kozt-uj-producere-rozgonyi-adam-azt-mondja-nem-lesznek-kirugasok-a-sorozatban.htmlA Barátok közt atyja, Kalamár Tamás 17 év után intett búcsút a sorozatnak. Utódja Rozgonyi Ádám, aki azt mondja, nem fog kirúgni senkit. Közben más időpontban lesz látható a népszerű széria.TV + BulvárRTLKLUB

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.