sportoló Rátkai Dávid szerelem Lilu kajakos stylist
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 34 éves R. Dávid arca nem ismeretlen a tévénézők körében. A Kalandra Fal! című műsor piros nadrágos vízimentőjének az is megcsodálhatta kidolgozott testét, aki sportolói, kajakos pályafutása alatt soha nem hallott róla vagy találkozott vele.

Dávid 14 évig kajakozott, budapesti és országos bajnoki címet nyert és nemzetközi regattákon is indult. 2003-ban hagyta abba az aktív versenyzést.

Fotó: rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence

"Nálunk a családban mindenki vizes sportot űz, a szüleim és a nagybácsik világbajnoki és olimpiai helyezettek voltak, aztán tőlünk, a fiatalabbaktól várták, hogy még komolyabb eredményeink legyenek. Ám mi nem voltunk annyira kitartók, korán abbahagytuk a versenysportot" - beszélt magáról korábban Rátkai Dávid.

Az RTL Klubnál a Kalandra fal! című műsor szexi, piros nadrágos úszómesterének figuráját osztották rá. Megnyerő külsejével és kisportolt testével egykettőre a női nézők kedvence lett, pedig beszénie nem is kellett.

Sikeréről és a kulisszák mögötti életéről a Fókusz is beszámolt, ekkor derült ki, hogy évek óta sylistként dolgozik, jelenleg az RTL Klubnál.

Egykor legjobb barátja, Kucsera Gábor világbajnok kajakozó öltözködéséért is ő felelt, de öltöztette már Horváth Évát, Zimány Lindát, 2003-ban a ByThe Way együttest, és dolgozott Orosz Barbival.

De 2009-ben pózolt az egyik női magazinban is, mint a Kalandra Fal! szexi úszómestere.

De hogy valóban ki is ez a sármos férfi, arról Istenes Bence tudna csak igazán mesélni!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.