A paradicsomban is sanyargatja magát Sarka Kata

Forrás: Facebook/Sarka Kata -
Sarka Kata diéta test nyaralás fogyókúra
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bár volt, amikor Hajdú Péter is túl vékonynak találta Katát, és az olvasók szerint sem kellene tovább fogynia, jelenleg is diétázik a kétgyerekes anyuka. Szerintünk most irigylésre méltóan néz ki, nem hogy pár kiló, de több deka feleslag sincs rajta. 

Ahogy már megírtuk, varázslatos környezetben nyaral a Hajdú család. A minap Péter töltött fel egy fotót a közösségi oldalra bombázó feleségéről, most pedig Kata mutatta meg magát a rajongóknak.

Forrás: Facebook/Sarka Kata

Kata a #dieta #keszulokafitbalancera #pihenes #egyuttacsalad hashtagekkel látta el a felvételt, úgy tűnik, még a nyaralása alatt sem enged a hizlaló falatok csábításának.

A Life.hu megkérdezte a fiatal anyukát, hogy mi a titka annak, hogy a szülések után is ilyen irigylésre méltó a hasa, de már arról is hírt adtunk, hogy Kata rajongói és Hajdú is aggódnak a bombázóért. Olyannyira, hogy évekkel ezelőtt Péter hízókúrára kötelezte gyönyörű feleségét.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.