ValóVilág 7 - Kis híján együtt sírt a kieső Zsuzsával Lilu

Forrás: RTL Sajtóklub -
házasság sírás párbaj ValóVilág 7 Lilu VV Zsuzsa
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem lehetett könnyű a vasárnap estéje Lilunak. A műsorvezető pontosan tudta, hogy a nézők minden eddiginél fürkészőbb tekintettel figyelik, nyoma van-e rajta a bánatnak. 

Ahogy a múlt héten megírtuk, válságba került Lilu magánélete. Azt nem tudni, hogy mekkora a baj, a műsorvezető a Facebookján reagált az újságcikkekre. Meg nem erősített pletykák szerint Lilu a múlt héten annyira maga alatt volt, hogy a lakását is alig hagyta el, a Bors pedig úgy tudja, hogy a ValóVilág vasárnapi párbajára is édesapja kísérte el az összetört lányát.

Forrás: RTL Sajtóklub

Lilu persze profi műsorvezetőként igyekezett tartani magát az élő műsorban, de aki figyelemmel követi az adásokat, annak egészen biztosan feltűnt, hogy ezúttal nem nevet olyan jóízűeket a villalakók aranyköpésein, mint korábban. Zsuzsa kiesésekor pedig nem lehetett nem észrevenni, hogy ahogy leült a pityergő lány mellé beszélgetni, kis híján ő is majdnem elsírta magát.

A műsorvezető néhány órával ezelőtt ismét a Facebookon üzent a rajongóinak: "Megszámlálhatatlan mennyiségű üzenetet kapok... Ne haragudjatok, hogy nem tudok egyenként válaszolni rá, és egy nagy közös üzenetben teszem meg: KÖSZÖNÖM! Köszönöm azt a rengeteg jó szót, támogatást, amit kapok, nagyon sokat jelentenek. Nem tudok elég hálás lenni érte, sok energiát merítek ezekből az üzenetekből. Köszönöm Nektek" - írja Lilu, mi pedig drukkolunk neki, hogy minél hamarabb rendbejöjjön az élete.

Mi lesz Liluval a ValóVilág után?http://www.life.hu/bulvar/20150119-lilu-a-valovilag-utan-nem-tudni-milyen-munkat-kap-az-rtl-klubtol.htmlNem csak magánélete, de karrierje is válságba került Lilunak? Egyelőre nem tudni, milyen feladatot kap az RTL Klubtól a ValóVilág után...TV + BulvárOrigoNem fogod felismerni Vajna Tímeát ezen a gyerekkori fotón!http://www.life.hu/bulvar/20150119-vajna-timea-gyerekkori-fotot-posztolt-az-instagram-oldalara.htmlGyerekkori fotóját mutatta meg Vajna Tímea az Instagram oldala követőinek. A kép tanúsága szerint Andy Vajna fiatal felesége már akkor is odavolt a macskákért. TV + BulvárOrigoBevállalták: Meztelen fotók készültek Erdélyi Mónikáról - Hien szex közben szelfizetthttp://www.life.hu/bulvar/20150117-a-tv2-hal-a-tortanjabol-kiderult-erdelyi-monikarol-keszultek-meztelen-fotok-hien-pedig-szelfizett.htmlMerész kérdésekkel bombázták egymást a Hal a tortán vacsoráján Hien, Erdélyi Mónika, Dobrády Ákos, Joshi Bharat és Kasza Tibi. Hát, volt olan válasz, ami meglepett bennünket is. TV + BulvárOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.