Miss Universe Hungary Miami Kelemen Henrietta elődöntő Vajna Tímea
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szerdán lesz a Miss Universe világverseny elődöntője, ahol végre bizonyíthat a magyar szépség, Kelemen Henrietta és közelebb kerülhet nagy álmához, hogy a világ legszebbjei közé válasszák.

Ahogy a Life.hu is megírta , Heni már Miamiban van, ahol gőzerővel készül a Miss Universe világversenyre. Időnként azért a lazításra is jut ideje a megfeszített munka mellett. Szerdán pedig elérkezik a nagy nap, ahol a szépségkirálynő bebizonyíthatja, van helye a legszebbek között.

„Január 21-én mindenki élőben megnézheti a Miamiban lévő Miss Universe elődöntőt, helyi idő szerint este 7-től a www.missuniverse.com oldalon! Szorítsunk Heninek!" – írta a lány menedzsere, Vajna Tímea.

Szerinted hányadik helyen végez Kelemen Heni?

Kattints IDEés szavazz!

Balázs Klári: "Fogadom, hogy megváltoztatjuk az életünket!" http://www.life.hu/bulvar/20150120-balazs-klari-megvaltoztatjuk-az-eletunket-es-napi-egy-koncertet-vallalunk.html Rájárt a rúd a Korda házaspárra az elmúlt időszakban, Gyuri bácsinak kivették a lépét, Klárika pedig a bokáját törte. Szerencsére ma már mindketten jól vannak, Klárika gipsze lekerült, és nem is akárhogy: az énekesnő saját kezével vágta le egy metszőolló segítségével. TV + Bulvár -- Magyar lovasíjász tanítja célba találni Matt Damont http://www.life.hu/bulvar/20150120-matt-damon-szineszt-kassai-lajos-magyar-lovasijasz-tanitja-ijaszatra-egy-most-keszulo-filmjehez.html Az Oscar-díjas színész mellé Kassai Lajos somogyi lovasíjászt kérték fel, hogy segítsen elsajátítani az íjászat alapjait egy most készülő hollywoodi produkcióhoz. Menő, nem? TV + Bulvár Origo Csodás menyasszony lett Molnár Andi http://www.life.hu/bulvar/20150119-molnar-andi-menyasszonyi-ruhat-probalgatott.html Molnár Andrea, a Celeb vagyok, ments ki innen! 4. szériájának nyertese királylány és dzsungelharcos is tud lenni. Vadabb oldalát már láttuk, menyasszonyi ruhába bújva viszont most tekinthettük meg először. TV + Bulvár Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.