Jóban Rosszban zakó szerep fogyás Gesztesi Károly
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gesztesi Károly 2008-ban csatlakozott a TV2 Jóban Rosszban sorozatához, ami a héten ünnepli 10. születésnapját. Gesztesinek a sikersorozatban eltöltött évek további szakmai sikert hoztak, és ebben az időszakban a munka mellett a magánélete is jelentős fordulatot vett. Három év házasság után elvált Liptai Claudiától, akitől kislánya, Panka született, majd egy kisfiú édesapja lett.

Pár év telt csak el úgy a sorozatból, hogy ne szerepelt volna benne a közismert színész, aki a születésnapi partin jó pár kilóval könnyebben jelent meg.

Fotó: Zsigmond László/Life.hu

„Bele sem gondolok, milyen 7 év áll a hátam mögött. Nem is érzem ennyinek, olyan gyorsan eltelt. Nem is jut hirtelen eszembe, hogy mi minden történt velem ezalatt az idő alatt, mert sohasem viszem be a munkahelyemre a magánéletemet, de most visszagondolva, volt benne válás és két születés. Amikor elindulok otthonról a munkahelyre és megérkezem, onnantól kezdve semmi más nem létezik, csak amin dolgozom. Például amikor külföldön forgatok nincsenek telefonszámláim, nem telefonálgatok, a munkára koncentrálok. Tudja a családom, ha vége a napi forgatásnak, akkor máris a következő anyaggal dolgozom. Nincs pár percnyi trécselés, utálom, hisz én semmit sem tudok ennyi idő alatt mondani. Ilyenkor a gyerekeknek apa elment több hétre dolgozni, és majd megjelenik" – kezdett bele Gesztesi, aki úgy érzi, hogy nem változott meg a személyisége, amióta sorozatszereplő lett.

Az enyém nem változott, inkább folyamatosan azt éreztem, hogy rám írják a karakteremet. Amikor indult a sorozat, akkor építési vállalkozóként kerültem be, és akkor valóban foglalkoztam ezzel is a színészet mellett. Igaz, hogy a valós életben nem vagyok polgármester, mint most a szerepemben, itt kicsit megbillen a történet. De ahogy a Halász családdal együtt mozgok, nagyjából így közlekedem a saját házamban is, ami nyitva áll mindenki előtt, sohasem vagyok egyedül" - nevetett Gesztesi, aki nemrég 15 kilótól szabadult meg, de a korábbi súlyához képest már 40 kiló a különbség.

Fotó: Zsigmond László/Life.hu


„Tegnap megláttam egy újságban a 6 évvel ezelőtti képemet, ahol még 136 kiló voltam. Meg sem ismertem magamat. Akkor és most is jól éreztem magamat a bőrömben, csak most annyi a különbség, hogy kizárólag akkor eszem, ha éhes vagyok. Nem vagyok kajafüggő, ha dolgozni kell, akkor dolgozom, nincs olyan, hogy dél van, most enni kell. Előfordul, hogy egész nap semmit, majd napokig csak zöldséget és gyümölcsöt fogyasztok, és nem éhezem. Telerakom a dzsipet ásványvízzel, répával, uborkával, különféle levekkel. Egy héten egyszer beszabadulok egy jó étterembe, ahol simán eltüntetek 3 kiló halat, vagy jó, magyaros ételeket, például sztrapacskát marhapörkölttel. De csak minőségi dolgokat, kiváló alapanyagokból. Szerencsére bírja a gyomrom, nem okoz neki gondot, hogy a sok zöldség és gyümölcs után kap valami nehezebb ételt. Inkább többet mozgok, ha van egy kis időm uszodába megyek és leúszom 2000 métert. A mozgás nagyon fontos lett, napi 3-4 órát sportolok. Reggel 6-kor kell kezdeni és akkor 10-re meg is van"árulta el Gesztesi, aki kifogyott az összes ruhájából.

/1501/10__v201512204551

„Van egy kedves öltönyháztulajdonos barátnőm, az ő szabói az összes ruhámat átszabták, mert lötyögtek rajtam. Ezek elég drága ingek, zakók ahhoz, hogy csak úgy odaadja valakinek az ember. De vettem új ruhákat is" - mesélte a közkedvelt színész.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.