Mindenki nyugodjon meg, tovább dúl a szerelem a villában!

Forrás: RTLKLUB -
Való Világ 7 szex VV Dennis VV Fanni szex hármasban
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Edina döntött: a játék fontosabb, mint a villakapcsolat, kiadta Laci útját, majd egyszer csak meggondolta magát, és, egymás karjába borulva kibékültek.

De nem Edina hirtelen hangulatváltása volt a legmeglepőbb a mai adásban.

Forrás: RTLKLUB

“Nagyon izmos p*csád van, beszállsz hozzánk egy hármasra Dennissel?” - kérdezte Fanni a tornatanárnőt minden átmenet nélkül, majd egy minimális visszafogottsággal udvarolgatott tovább a nőnek. Végül megfogta a mellét is. Dennisnek tetszett a jelenet. Mi történik a villában mostanában, de tényleg?

Megérkezett a szexi tanár néni - VV Fanni szerepjátékozásba kezdetthttp://www.life.hu/bulvar/20150122-vv-fanni-szexi-tanarnaninek-oltozott-a-villaban.htmlKis szoknya, hosszú harisnya, egy vonalzó és egy ízlésesen elhelyezett péniszrajz a táblán - ezek voltak Fanni kellékei a villa osztálytermében, és máris jobban elbűvölte Dennist, mint az énektanárnő Robint.TV + Bulvár--"Tedd már magad üresbe, hogy van toll a füledbe?" VV Dennis kibontakozott - videóhttp://www.life.hu/bulvar/20150122-vv-dennis-vegigkaromkodik-3-percet-a-valo-vilagban.htmlSzegény Dennis! Kiderült a titok, miért nem tud egy igazán jó beszédet mondani kiválasztáskor: nem bontakozhat ki rendesen. Szóval megreformálná az egész rendszert...TV + Bulvár--Kiderült a villalányok súlyahttp://www.life.hu/bulvar/20150122-a-vv-7-lanyok-sokat-hiztak-a-villaban.htmlDani nehezen tudott leülni a szexi énektanárnő okozta erekciótól, végignézhettük, ahogy Robin elhányja magát tornaóra után, a lányok kiakadtak a hízástól. Remekül indult az iskolahét...TV + Bulvár

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.