Nagyon dög lett Dér Heni új klipje – pikáns videó

szexi forgatás A Dal 2015 féltékenység Dér Heni vőlegény videóklip
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Dér Heni Ébresztő című slágeréhez szexi klipet forgatott.

Pikáns videóklip készült Dér Heni legújabb slágeréhez, az Ébresztőhöz. Az egyik jelenetben például ágyba csábította partnerét, akivel szexi pózokban hemperegnek. „Ez egy személyes ihletésű dal. Arról az akaratról szól, hogy egy kapcsolat ne szürküljön el. Mindenkinél eljön az a pont, amikor a kezdeti lángolás kicsit alábbhagy, a romantikus pillanatok is egyre kevesebbek. Azonban azt gondolom, ebbe nem kell belenyugodni, és fel kell ráznunk a társunkat, tegyen meg mindent, hogy akár életünk végéig fenntartsuk a tüzet" – nyilatkozta az énekesnő a Blikknek.

Forrás: Facebook/Dér Heni

Arról, hogy milyen tüzesre és szenvedélyesre sikerült Heni klipje, az alábbi videóban meggyőződhetsz:

És mit szólt Heni vőlegénye, Vincze Gábor a buja jelenetekhez? „Hát, kíváncsi vagyok, ez a klip hogy tetszik majd neki" – mondta a lapnak az énekesnő, majd hozzátette. "Gábor pontosan tudja, miről énekelek és egyáltalán nem féltékeny senkire!"

A nóta egyébként bekerült A Dal legjobb 30 produkciója közé, így esélyes arra, hogy hazánkat képviselje az Eurovíziós Dalversenyen.

Hivatalos: távozik a TV2-től Papp Gergő, azaz Pimasz úrhttp://www.life.hu/bulvar/20150122-papp-gergo-azaz-pimasz-ur-tavozik-a-tv2-tol-es-fuggetlen-musorkeszitokent-dolgozik-tovabb.htmlKözös megegyezéssel távozik a TV2-től Papp Gergő, aki azt is elárulta, miért szánta rá magát erre a lépésre és mik a tervei a jövőre nézve.TV + Bulvár--Varga Viktor újra szerelmes – Magyarországra hozná új kedveséthttp://www.life.hu/bulvar/20150122-varga-viktor-thaifoldon-esett-ujra-szerelembe-egy-lannyal.htmlAz énekes jelenleg Thaiföldön tölti jól megérdemelt pihenését édesapjával, ahol a hírek szerint egy lánnyal is sikerült komolyan összeismerkednie.TV + Bulvár--Kiderült a villalányok súlyahttp://www.life.hu/bulvar/20150122-a-vv-7-lanyok-sokat-hiztak-a-villaban.htmlDani nehezen tudott leülni a szexi énektanárnő okozta erekciótól, végignézhettük, ahogy Robin elhányja magát tornaóra után, a lányok kiakadtak a hízástól. Remekül indult az iskolahét...TV + Bulvár

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.