Pikáns fotók készültek a terhes Hada Renátáról

Forrás: Facebook/Hada Renáta -
szexi fotó terhesség TV2 Mokka császármetszés Hada Renáta pikáns Fábry Sándor kismama
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Fábry Sándor exszeretője mostanában kismamasztorijaival sokkolja a médiát. Legutóbb pedig pocakmutogatós szexi képek készültek a lassan botrányhősnővé avanzsált újságírónőről.

Ahogy a Life.hu is megírta, Hada Renáta bevallotta, ha tudta volna, hogy kisfiút hord a szíve alatt, elvetette volna gyermekét, majd azt is bevallotta, hogy párkapcsolatában is vannak problémák.

Renáta a TV2 Mokka adásában a róla készült szexi fotók nézegetése közben elmesélte, hogy miért szeretne császármetszéssel szülni.
„Egyáltalán nem akarom átélni a természetes szülést. Nem attól leszek jobb ember, hogy fájdalmat érzek és a lábam között jön ki Pistike" – magyarázta Renáta, aki terhesség ide, terhesség oda, azért a szexi fotóktól nem zárkózott el.

Ezeket az alábbi videóban nézheted meg:

Eltűnt Csongrádi Kata – a barátok aggódnak S. Nagy István özvegyéérthttp://www.life.hu/bulvar/20150123-csongradi-kata-szineszno-s-nagy-istvan-dalszovegiro-ozvegyeert-aggodnak-a-baratok-koos-janos.htmlCsongrádi Kata a napokban vesztette el imádott férjét, S. Nagy Istvánt, azóta pedig még a barátok sem tudják elérni a magába roskadt özvegyet.TV + Bulvár--Istenes Bence megkezdte álomnyaralásáthttp://www.life.hu/bulvar/20150123-istenes-bence-az-rtl-klub-x-faktor-es-valovilag-musorvezetoje-megkezdte-alomnyaralasat-costa-rican.htmlAz RTL Klub műsorvezetője kemény évet tudhat maga mögött, ezért szabadságot vett ki és Costa Ricán pihen. Na de hol van Csobot Adél?TV + Bulvár--A TV2-n indul Berki Krisztiánnal az Éden Hotelhttp://www.life.hu/bulvar/20150122-berki-krisztiannal-a-tv2-n-indul-februarban-az-eden-hotel-cimu-reality.htmlÚgy tűnik, nagyon bízik a TV2 Berki Krisztiánban, akinek műsorát a csatorna kiemelten kezeli. TV + Bulvár--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.