Balesetet szenvedett Hódi Pamela és Győzike is

Forrás: Facebook/FEM3Café -
Karambol Hódi Pamela baleset Győzike Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A halálra ijedt Hódi Pamela természetesen elsőként egykori kedvesét, Berki Krisztiánt hívta fel a baleset után. Győzike élete pedig csak egy hajszálon múlt.

Ahogy a Life.hu is megírta, Berki Krisztián éppen az Éden Hotel forgatásai miatt külföldön tartózkodik, ezért csak távolról tudta Pamelában tartani a lelket és köszönte meg volt párjának, illetve a rendőröknek a helytállást – írja a rcnews.hu.

Forrás: Facebook/FEM3Café

„Nagyon örülök, hogy Pamela ilyen ügyesen megoldotta a kialakult helyzetet, és hogy kiváló lélekjelenlétről tett tanúbizonyságot... Külön köszönöm a vétkes fél korrekt szolgálatait, valamint a rendkívül szakszerű, gyors és hatékony rendőri intézkedést. Azoknak az idegeneknek is köszönöm, akik perceken belül tájékoztattak engem a Facebookon keresztül, és az intézkedés végéig Pamela mellett voltak, nem hagyták magára a családomat" - írta közösségi oldalán Berki Krisztián.

És hogy pontosan mi történt?

Fogorvostól hazafelé tartottunk Natival az Árpád-hídon, amikor egy kisautó előttem megcsúszott az úton, és keresztbe állt. Ekkor már láttam, hogy az ütközést nem lehet elkerülni, próbáltam fékezni és felkészülni a koccanásra. Az autó bal ajtajába ütköztem, ami behorpadt, az én kocsimnak pedig a jobb első része sérült. Az első gondolatom rögtön Natkó volt, kitettem a vészvillogót, hogy ne jöjjön más belénk. Kiszálltam az autóból és azonnal a kislányomhoz siettem. Szerencsére a pillanatnyi ijedtségen kívül nem esett baja. Már félálomban volt, de az ütközésre felriadt, szegénykémnek még a cumi is kiesett a szájából, de mire a rendőri intézkedés befejeződött, már újra elaludt" – árulta el Pamela.

Győzike szintén pénteken kocsijával balesetet szenvedett és csak az égieknek köszönheti, hogy nem lett komolyabb baja. Habár az autó eleje tropára tört, Győzike örül, hogy megúszta sérülések nélkül – tudósít a Blikk.

„Köszönöm, drága jó Istenem, hogy a mai napon a sok rossz dolog után mégis ránk tekintettél, és kegyes voltál hozzánk, mert megmentetted az életünket. A nagy ködben összetörtük az autónkat, de hála neked, nem sérült meg senki, és csak ez számít!" - írta a showman közösségi oldalán.

Provokatív családi fotót posztolt Kökény Attilahttp://www.life.hu/bulvar/20150123-kokeny-attila-a-tv2-megasztar-enekesenek-lanyat-egy-foto-miatt-a-szeretojenek-neztek.htmlAz énekes az ágyában, félmeztelenül pózolt egy csodaszép fekete hajú szépséggel. A találgatások rögtön elindultak, vajon ki a titokzatos lány Kökény Attila mellett.TV + Bulvár--Pikáns fotók készültek a terhes Hada Renátárólhttp://www.life.hu/bulvar/20150123-hada-renatarol-fabry-sandor-exszeretojerol-pikans-kismamafotok-keszultek-azt-is-bevallotta-miert.htmlFábry Sándor exszeretője mostanában kismamasztorijaival sokkolja a médiát. Legutóbb pedig pocakmutogatós szexi képek készültek a lassan botrányhősnővé avanzsált újságírónőről.TV + BulvárOrigoLiptai Claudia nem ünnepelte meg a Jóban Rosszban 10. születésnapját http://www.life.hu/bulvar/20150122-liptai-claudia-nem-unnepelte-meg-a-joban-rosszban-10-szuletesnapjat.htmlHiába szerettünk volna több ismert arccal is találkozni a Jóban Rosszban 10. születésnapi partiján, nagyon sok közismert szereplő nem tudott eljönni.TV + Bulvár--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.