"Úgysem hiszek a férfiaknak" - Palya Bea írásánál felemelőbbet a női létről úgysem olvasol ma

anyaság család Palya Bea gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Palya Bea az egyik legszerethetőbb magyar énekesnő, akinek minden megnyilvánulása nyomot hagy az emberekben. Legutóbbi Facebook-posztján kicsit nevettünk, kicsit sírtunk is, de felemelő volt a számunkra.

Az énekesnő az anyaságról, a gyerekszülésről, az anya-lánya, az apa-lánya viszonyokról is mesélt ebben a néhány felemelő mondatban.

Palya Bea termékszetesen nem mindig mesél ilyen keveset. Szily Nórával, a Life.hu sztárszerzőjével például 2014 augusztusában beszélgettek. Bea akkor arról is mesélt, mennyire más a szeretetnyelve neki és a férjének. Ahhoz, hogy észrevegye a szeretetét, plusz érzékelést kellett kifejlesztenie. "Egyébként tudod, mi van még a mögött, hogy együtt vagyunk? Egy döntés. Egy döntés, hogy vele maradok. És ez a részemről nagyon új - az, hogy merek vele maradni. És ezzel visszakanyarodtunk az elejére. A párkapcsolat nem mindig romantikus felhő, hanem egy terepasztal, ahol a legszélesebben meg tudjuk élni az érzéseinket, és a belénk ivódott minták újraismétléseit. Fájhatunk, dühösködhetünk, örülhetünk... De együtt játszunk" - nyilatkozta akkor. A teljes interjút ide kattintva olvashatod.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.