Konkoly Ági esküvő Miss Universe Hungary esküvői ruha menyasszony próba
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 2012-es Miss Universe Hungary győztese gyönyörű menyasszonyi ruhát próbált. Vajon mire készül Konkoly Ági?

A Life.hu oldalán a héten az esküvőké és a menyasszonyoké a főszerep: először a legdrágább menyasszonyi ruhákat mutatjuk meg nektek. Konkoly Ágiról pedig éppen most találtunk egy fotót, ahol egy pompás ruhakölteményben pózol.

Forrás: Facebook/Bélavári Zita Couture-Esküvői és alkalmi ruhaszalon

„Próbafülke selfie, Konkoly Ágival" – olvasható a Bélavári Zita Couture-Esküvői és alkalmi ruhaszalon
közösségi oldalán.

Berki Krisztián: "Önmegtartóztatást gyakoroltam"http://www.life.hu/bulvar/20150126-berki-krisztian-az-eden-hotel-forgatasan-onmegtartoztatast-gyakorolt.htmlA műsorvezető állítólag hiába hajtott rá az egzotikus reality játékosaira, ám ő mindezt cáfolja.TV + BulvárOrigoVV Fanni meglepő vallomásától még mi is elszomorodtunkhttp://www.life.hu/bulvar/20150125-vv-fanni-meglepo-bejelentest-tett-a-valo-vilag-7-ben.htmlHiába rajong elvakultan a szoláriumért, hiába bújik naponta ágyba Dennisszel, VV Fanni nem tudja, mi a szerelem.TV + BulvárRTLKLUBMég titok, hogy a TV2 után hol folytatja Papp Gergőhttp://www.life.hu/bulvar/20150123-papp-gergo-miutan-tavozott-a-tv2tol-ugy-hirlik-tatar-csilla-utan-o-is-az-mtvahoz-igazol.htmlSejtelmes választ adott Papp Gergő arra a kérdésre, hogy vajon ő is a közszolgálati tévénél folytatja-e a munkáját. Az MTVA egyelőre ezt nem erősítette meg. Vagy talán az RTL Klubhoz megy?TV + Bulvár

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.