Kopaszon is elképesztően szexi Szecsődi Kari

fotó TV2 szexi Szecsődi Kari kopasz haj Megasztár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Őrület! A Megasztár egykori énekese ismét extrém külsővel jelent meg közösségi oldalán és megmutatta, milyen kopasz fejjel. A rajongók imádták Kari új külsejét.

Ahogy a Life.hu is megírta , bombanő lett Szecsődi Kari, aki valóban egyre nőiesebb külsőre vált. Most azonban úgy döntött, sokkolja a rajongóit és közösségi oldalán a kopasz fejét teszteli.

Forrás: facebook/Kari Szecsődi

A rajongók odavoltak a gyönyörűségtől a fotó láttán: „Ez egy meg kell téged zabálni fotó" – írt egy rajongó, más pedig hozzátette: „Ragyogsz Baba és ez jó". Volt olyan is, aki teljesen elolvadt Kari fotója láttán: „De imádom azt a szexy fejét" – írta a kommentelő. Fura mód negatív kritikát nem olvastunk, hiába, van, akit mindenki szeret...

Újra balhézott Benkő László http://www.life.hu/bulvar/20150126-benko-laszlo-az-omega-egyuttes-tagja-ujabb-balheba-keveredett-ezuttal-egy-parkolotarsasaggal.html Az Omega oszlopos tagja ezúttal egy parkolási társasággal akasztotta össze a bajszát, mert bilincset kapott az autója, amíg ő orvosnál volt. TV + Bulvár -- Csodaszép menyasszony lett Konkoly Ági http://www.life.hu/bulvar/20150126-konkoly-agi-2012-es-miss-universe-hungary-gyoztese-csodaszep-menyasszony-lett.html A 2012-es Miss Universe Hungary győztese gyönyörű menyasszonyi ruhát próbált. Vajon mire készül Konkoly Ági? TV + Bulvár -- Berki Krisztián: "Önmegtartóztatást gyakoroltam" http://www.life.hu/bulvar/20150126-berki-krisztian-az-eden-hotel-forgatasan-onmegtartoztatast-gyakorolt.html A műsorvezető állítólag hiába hajtott rá az egzotikus reality játékosaira, ám ő mindezt cáfolja. TV + Bulvár Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.