Elgázolt egy fotóst Chris Martin

Forrás: AFP/Charley Gallay -
betegség paparazzi Chris Martin baleset pszichológia egészség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Feszültségekkel teli  és egy új kapcsolattal gazdagabb Chris Martin élete. A világhírű zenész nehezen viseli a ráirányuló figyelmet.

Úgy tűnik nem minden celeb tűri jól a magánéletére irányuló túlzott kíváncsiságot. Chris Martinnak, a Coldplay frontemberének is szemmel láthatóan elfogyott a türelme, amikor autójával nekiment és elsodort egy lesifotóst.

Forrás: AFP/Charley Gallay

Chris épppen családjával, gyerekeivel és exfelségével, Gwyneth Paltrow Oscar-díjas amerikai színésznővel ebédelt Kaliforniában, (Santa Monicában) amikor az étteremből való távozás után, ahonnan meglehetősen feszült állapotban távozott, megtörtént az incidens.

A rossznyelvek feltételezik, hogy bár Chris valóban balesetet okozott és autójával "helyben hagyta" az őt zaklató fotóst - talán mégsem véletlen baleset történt. Az utca egy olyan pontján ugyanis, ahonnan meglehetősen jó rálátás nyílik a "baleset" helyszínére, véletlenül éppen ott volt egy másik paparazzi, aki természetesen tökéletes fotókat készített sérült kollégájáról.

Feltételezik, hogy megrendezett "balesetről" van szó tehát, és a paparazzik, akikkel nem egyszer meggyűlt már a baja az indulatait nehezen kordában tartó zenésznek- tulajdonképpen csapdába csalták Chris Martint.

Ettől függetlenül egyértelműen nehezen értelmezhető az indulatos és a fotós életét veszélyeztető "konfliktuskezelés".

Chris Martin kíváncsiskodásra okot adó új kapcsolatáról Jennifer Lawrence-vel a Life.hu is írt már.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.