Istenes Bence szexi Baywatch-fiú lett

Forrás: facebook/Istenesbence -
Csobot Adél szexi Istenes Bence Costa Rica Baywatch RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A ValóVilág7 műsorvezetője annyira cuki a csíkos kis úszónadrágjában, ráadásul egy Baywatch-kellékkel is ráerősített az összképre. Bence Costa Ricán vakációzik.

Costa Rica,a világ legboldogabb országa

A Life.hu színes-szagos útibeszámolóját erről a csodás helyről IDEkattintva olvashatod el!

Ahogy a Life.hu is megírta, Istenes Bence megkezdte álomnyaralását. A műsorvezető szebbnél szebb fotókat posztol közösségi oldalán. A legutóbbi pedig a Baywatch-filmeket juttatta eszünkbe.

Forrás: facebook/Istenesbence

„Még mindig Costa Rica és pura vida... imádom!" – írta a kép mellé Bence, aki barátnőjét, Csobot Adélt nem vitte magával az álomnyaralásra. Az RTL Klub műsorvezetője és a mindig vidám Adél tavaly novemberben melegedett össze ismét. Szerelmüket szeretik cuki fotókkal dokumentálni közösségi oldalaikon.

Az énekesnő azonban úgy tűnik, nem búslakodik idehaza a hidegben: a minap például egy halom keksz társaságában vigasztalódott.

Forrás: Facebook/Csobot Adél
Vajna Timi büszke koronázatlan szépségkirálynőjérehttp://www.life.hu/bulvar/20150126-vajna-timi-buszke-koronazatlan-szepsegkiralynojere-kelemen-henriettara-miss-univers.htmlNem került be az első 15 közé Vajna Timi szépségkirálynője, Kelemen Henrietta a Miss Universe szépségversenyen. Vajna Timi kissé csalódott, végig úgy gondolta, hogy az első három között fog végezni pártfogoltja. TV + Bulvár--Menő! Dobó Kata retró fotón pózol Bill Clintonnalhttp://www.life.hu/bulvar/20150127-dobo-kata-szineszno-retro-foton-pozolt-az-egykori-amerikai-elnokkel-bill-clintonnal.htmlA színésznő közösségi oldalán nosztalgiázott és megosztotta az egykori amerikai elnökkel közös fotóját, ahol éppen kezelnek egymással.TV + Bulvár--Csupa csipkében pózol VV Évahttp://www.life.hu/bulvar/20150127-vv-bauko-eva-szexi-fehernemuben-pozol.htmlA BeleValó műsorvezetője szívesen mutatja meg szexi oldalát, szinte napról napra új fotót posztol magáról. Ezúttal a Facebookra töltötte fel fehérneműs képét. TV + BulvárOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.