Dőzsölés, fetrengés munka nélkül - Ettől híznak a ValóVilág 7 játékosai

ValóVilág7 hízás étel
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ha csak nincsenek büntetésben, vagy nem tematikus hetet tartanak, amelynek része a földi javak megvonása, mindent megkapnak a villalakók, amit csak akarnak, ételt és szépészeti szereket egyaránt. 

A ValóVilág 7 játékosai kihasználják, hogy bármit kérhetnek, amit megkívánnak, és ez meg is látszik rajtuk. Edinát kivéve mindannyian kigömbölyödtek, az iskolahéten pedig mérlegre álltak, így az is kiderült, ki, mennyit hízott.

Forrás: Sajtóklub/RTLII/Bársony Bence

A Bors megtudta, a két hónap alatt 80 kiló húst, 15 kiló felvágottat, 560 péksüteményt, 75 kiló zöldséget és 97 kiló gyümölcsöt faltak fel a lakók, de a tisztálkodási szerekből is rengeteg fogyott: tusfürdőből 25, samponból 15, testápolóból 15, arctisztítóból 16, sminklemosóból pedig 12 flakon. A játékosoknak a dohányzásról sem kellett lemondaniuk, kétszáz doboz cigarettát szívtak el eddig.

Nem tudott édesapjával találkozni Liptai Claudiahttp://www.life.hu/bulvar/20150129-liptai-claudia-nem-tudott-a-gyerekkori-serelmei-miatt-talalkozni-edesapjaval.htmlBár nem látogatta rendszeresen édesapját Liptai Claudia, mindig gondoskodott róla. A műsorvezető soha nem tagadta, hogy képtelen volt feldolgozni, a férfi italozása tönkretette a gyerekkorát.TV + Bulvár--Élete végéig a zárt osztályon marad BB Évihttp://www.life.hu/bulvar/20150129-bb-evi-meg-mindig-pszichiatrian-van-edesanyja-szerint-orokre.htmlMár a családja sem reménykedik abban, hogy BB Évi valaha is rendbe jön. Bár édesanyja sokáig hitt a gyógyulásában, mára belátta, nincs remény. TV + Bulvár--ValóVilág7 - Dennis Danit hívta ki párbajoznihttp://www.life.hu/bulvar/20150128-a-valovilag7-ben-vv-dennis-vv-danit-hivta-ki-parbajra.htmlDennis meglepő döntést hozott. Mindenki úgy gondolta, Lacit bünteti meg azzal,hogy Edinát viszi párbajozni, de nem így lett. A villa nyúlmód szexelő párjának hím tagja Danit hívta ki. TV + BulvárOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.