Nem tudott édesapjával találkozni Liptai Claudia

halál gyász gyerekkor Liptai Claudia apa alkoholprobléma
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bár nem látogatta rendszeresen édesapját Liptai Claudia, mindig gondoskodott róla. A műsorvezető soha nem tagadta, hogy képtelen volt feldolgozni, a férfi italozása tönkretette a gyerekkorát.

A Story magazin információi szerint Claudia a szomszédoktól tudta meg, hogy meghalt az édesapja. Bármennyire is nem jártak össze, a halálhíre megviselte. A műsorvezető a hetilapnak így nyilatkozott a gyászáról:

Forrás: Facebook/Liptai Claudia

"Az elmúlás mindig megállítja és elgondolkoztatja az embert. Megszólalnak a gének, régi érzések törnek elő. Az elmúlt években mindazt, amit a gyermeki kötelesség diktál, én megtettem, és anyagilag támogattam őt. Találkozni azonban nem tudtam vele. Képtelen voltam. Érzelmileg én az anyukám kislánya maradtam örökre. Azt, amit gyerekkorunkban kapunk, jót és rosszat egyaránt, cipeljük magunkkal egy életen át. Ez az alap. Egy teljes élet boldogulásának és boldogságának alapja. A kérdés pedig nem az, hogy vajon én megtettem-e, hanem hogy ő megbocsátott-e magának."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.