Habos-babos menyasszonyi ruhát próbált Kulcsár Edina

Forrás: Facebook/Edina Kulcsar -
győztes menyasszonyi ruha menyasszony Kulcsár Edina Miss World Hungary próba
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Miss World Hungary 2014 győztese gyönyörű menyasszonyi ruhát próbált, anyukája meg is örökítette a pazar pillanatot.

Ahogy a Life.hu is megírta , Kulcsár Edina nemcsak minket, magyarokat, hanem a világot is elkápráztatta, hiszen ő lett a világverseny győztesének első udvarhölgye. Edina most menyasszonyiruha-fotózáson járt, ahol királynőként tündökölt a ruhakölteményekben, édesanyja pedig megörökítette a pillanatot.

Forrás: Facebook/Edina Kulcsar

„A tegnapi fotózásról egy werkfotó, amit az anyukám készített!" – írta Edina a kép mellé.

Szily Nóra interjúja Edinával

„A kiutazásom előtt a párom azt mondta, alig várja, hogy vége legyen, hogy hazajöjjek, aztán kettesben lehessünk végre, és jön a karácsony... Hát erre nem számítottunk! Még nagyobb felfordulás lett, mint ami volt! De ő is nagyon jól viseli" - mesélte Edina a Life.hu sztárriporterének.
Belecsúsztak Kulcsár Edina autójábahttp://www.life.hu/bulvar/20150109-belecsusztak-kulcsar-edina-autojaba-az-onos-eso-miatt.htmlFacebookján figyelmeztette rajongóit Kulcsár Edina a csúszós utakra. Az ő kocsija is megsérült péntek reggel.TV + Bulvár--Hiányos öltözetben ment edzeni Kulcsár Edinahttp://www.life.hu/ez-zsir/20141226-kulcsar-edina-szepsegkiralyno-hianyos-oltozetben-ment-edzeni.htmlKulcsár Edina megmutatta, hogy egy gramm bejgliháj sem kúszott fel rá az ünnepek alatt. A szépségkirálynő karácsony másnapján az edzőteremben töltött egy kis időt. Bár nem így tervezte, hiányos öltözetben kellett izzadnia.Ez Zsír!--Kulcsár Edina "karácsonyi baba" volthttp://www.life.hu/bulvar/20141224-kulcsar-edina-szuletesnapja-szenteste-elott-szuletett.htmlA Miss World ezüstlánya, Kulcsár Edina, december 23.-án töltötte be a 24. életévét. A jeles nap alkalmából Edina tündéri gyerekkori fotóval ajándékozta meg rajongóit.TV + BulvárKulcsár Edina: "Én nem fogok megszédülni, biztos vagyok benne"http://www.life.hu/sztarszerzok/szily-nora/20141222-szily-nora-interju-a-vilagszepe-verseny-masodik-helyezett-kulcsar-edinaval-europa-legszebb-holgyevel.htmlOktóber végén, amikor beszélgettünk, abban maradtunk, hogy újra lehuppanunk, ha sikert arat. Nem tudom, hogy hittünk-e igazán benne. Mindenesetre a naptáramba beírtam. És nem hiába. Ugyanúgy ragyog, de mégis kicsit másképp. Fáradtabban, de sokkal boldogabban. December 23- épp 24 éves a Miss World első udvarhölgye.Szily Nóra--Sarka Katát Kulcsár Edina anyukájának néztékhttp://www.life.hu/sztarszerzok/katz-david/20141216-kulcsar-edina-masodik-helyeztt-lett-a-miss-world-2014-szepsegversenyen-sarka-katat-az-anyukajanak.htmlA Life.hu száguldó riportere a repülőtéren csapott le kérdéseivel a Miss World 2014 szépségversenyről hazatérő, ott a második helyet megszerző világszép lányra, Kulcsár Edinára. Riporterünk kérdéseit azonban Sarka Kata, és Edina édesanyja sem úszta meg.Katz DávidKulcsár Edina a Miss World 2. helyezettje - Magyar lánynak még soha, hasonló sem sikerülthttp://www.life.hu/news/20141214-kulcsar-edina-a-miss-world-masodik-helyezettje.htmlHatalmas dolog, amit ma átélhettünk a Miss World világversenyt nézve. Hazánk versenyzője, Kulcsár Edina a második helyen végzett. Ilyen sikert még soha egyetlen magyar lány sem ért el!News--Kulcsár Edina ezüstérmes lett Londonbanhttp://www.life.hu/bulvar/20141127-kulcsar-edina-a-miss-world-hungary-2014-gyoztese-sportban-jeleskedett-a-vilagszepe-valasztason.htmlA Magyarország Szépe verseny győztese, Kulcsár Edina mindent bevetett, hogy a londoni világversenyt megelőző kis megmérettetéseken helyezést érjen el. A Miss Sport kategóriában ezüstérmes lett.TV + Bulvár--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.